Kevin Durand 50 let


Je obličej ho dostal do filmu hlavně do záporných rolí, ale někdy i do rolích kladných. Herec kterého nikdo moc nezná má na kontě už hodně filmů. Kevin Durand se narodil 14.9.1974 v Thunder Bay, v Ontariu, v Kanadě. Z celé rodiny je jedináček a měří asi 2 metry, díky své výšce je přezdíván Tree (Strom). O karieru herce se začal zajímat už ve svých patnácti letech díky své přítelkyni a herecké škole. Vystupoval v muzikálech a ve dvaceti se přestěhoval do Toronta.

Větší roli získal až v roce 2008 v seriálu ZTRACENI (Lost) kde hrál zápornou roli jménem Martin Keami. Mezi jeho koníčky patří hokej, jogging a v poslední době také psaní scénářů.


14.1.1974
Thunder Bay, Ontario, Kanada
Kevin Durand csfd

Království Planeta opicUntitled Universal Monster ThrillerNebezpečnýInstinkt lovceMr. Olympia - Příběh bratrů WeiderovýchPMC : deo beongkeoTragedy GirlsResident Evil: Poslední kapitolaDark Was the NightGarm WarsNoeThe CaptiveZimní příběhFruitvaleMortal Instruments: Město z kostíĎáblův uzelCosmopolisResident Evil: OdvetaÚnik z džungleEdwin BoydJsem číslo čtyřiOcelová pěstLegieRobin HoodOtis E.X-Men Origins: WolverineOkřídlené bytostiThe Echo3:10 Vlak do YumyDivočáciThrowing Stars12 hodin životaAgent v sukni 2Sejmi esoLáska v horáchKráčející skálaLoučím se, děvčeOsudový dotekScooby-Doo 2: Nespoutané příšeryPrincezna podsvětíK-9: Soukromý detektivAustin Powers: Špion, který mě vojelHotel pro rukojmíMystery, AljaškaEssex CountyPantheonZámek a klíč


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Durand: 31.10. 2023 20:15