Josie Maran 45 let


Johanna Selhorst "Josie" Maran je americká modelka, herečka a podnikatelka.

V 17 letech podepisuje v L.A. kontrakt s modelingovou agenturou Elite, následně je tváří módní kolekce firmy Guess pro léto 1998 a podzim 1998. Po vybudování si renomé v nespočtu reklam a billboardů, včetně videoklipu Everybody/Backstreet Back/ kapely Backstreet Boys, ve kterém byla kousnuta do krku hrabětem Dráculou, hraným Howiem D, se Maran stěhuje za kariérou do New Yorku a pracuje znova pro společnost Elite. V roce 1999 podepsala několikaletou smlouvu s Maybelline. Maran se pak objevuje ve výročním vydání magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue ve třech po sobě následujících letech /2000 až 2002/. Josiin zájem o hudbu ji svedl k vystupování ve dvou kapelách: Darling s Nicole Richie a Hollywood 2000, kde zpívala a hrála na violu.

V roce 2001 se Maran objevuje v nezávislém filmu THE MALLORY EFFECT jako hlavní postava Mallory. Následuje role Susan ve filmu SWATTERS /2002/ a v roce 2004 hraje již ve třech filmech – jako francouzská modelka v romantické komedii LITTLE BLACK BOOK, jako Dráculova manželka Marishka v akčním filmu VAN HELSING a v miniroli dívky s cigaretou v biografickém filmu THE AVIATOR. Spolu s Wentworthem Millerem si zahrála v krátkém filmu THE CONFESSION a jako Kira Hayden v hororu GRAVEDANCERS /2006/.

V roce 2005 byla herní společností EA Games najata aby ztvárnila hlavní postavu v počítačové hře NEED FOR SPEED: MOST WANTED. Ve hře hrála druhou vůdkyni Miu Townsend, která provází hlavní postavu celou hrou. Taky nahrála hlas jedné z hlavních postav – Annie, ve hře Midnight Club: Los Angeles společnosti Xbox Game.


8.5.1978
Menlo Park, California, USA
Josie Maran csfd

The GravedancersLetecMalá černá skříňkaVan HelsingSwattersŽivot bez MalloryVan Helsing: Behind the ScreamsVan Helsing: The Man and the MonstersBackstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back)Backstreet Boys v BarceloněThe ConfessionDancing with the StarsYoung Hollywood AwardsFashion News LiveJimmy Kimmel Live!Howard Stern


Aktualizace osobnostního profilu Josie Maran: 19.11. 2023 19:01