C.S. Lee 52 let


Charles S. "Charlie" Lee nebo také C.S. Lee se narodil 30. Prosince 1971 v Jižní Korei. Své dětství a v podstatě i celý život ovšem strávil v Americe, kde získal své nadšení a vášeň pro herectví. Při studiu střední školy ve Vancouveru se sice ještě věnoval hraní fotbalu, při pozdějším rozhodování se vydal na dráhu hereckou. Minimálně teoretické znalosti z oblasti herectví má pozoruhodné. Stipendium získal na akademii umění a po jejím absolvování navštěvoval kurzy dramatu na proslulém Yale.

Je zajímavostí, že se v mnoha rolích objevuje jako doktor. Například doktor Ba v dramatu RODINA SOPRÁNŮ. Lékař v hororovém NENAROZENÍ. Jako ochotný spolupracovník hlavního hrdiny vystupuje v seriálu CHUCK. Objevil se také v jedné epizodě MŮJ PŘÍTEL MONK.

C.S. Lee je ženatý, se svou manželkou Lara Cho zatím nemají žádné děti.


30.12.1971
Jižní Korea
C.S. Lee csfd

Denní směnaPohromaděNedotknutíEverything Beautiful Is Far AwayTiltThe Better HalfToxinInnocent BloodThe Red RobinNenarozeníNěhaBeyondDavid & LaylaEvery Dog's DayNáš italský manželStepfordské paničkyNáhodné setkáníAvatar: Legenda o AangoviBratři SunoviFor All MankindBookmakerEast New YorkPantheonQuantum LeapAwkwafina Is Nora from QueensAll RiseZelenáčBojovníkNemocnice Chicago MedMagnum


Aktualizace osobnostního profilu C.S. Lee: 23.3. 2024 08:12