Josh Henderson 42 let


Americký herec a zpěvák Joshua Baret Henderson se narodil 25. října 1981 v texaském Dallasu. S matkou Sharon a dvěma mladšími sestrami Hannah a Chelseou vyrůstal v Tulse, kde v roce 2000 absolvoval na Memorial High School. Po škole se vrátil do rodného Dallasu na konkurz do pěvecké reality show Popstars. Byl vybrán mezi šesti favority a vyhrál hudební příležitost ve skupině Scene23. Tato kariéra neměla dlouhého trvání, jelikož se skupina záhy rozpadla, ale Josh si novou zkušeností otevřel dveře do širokého světa umění směrem k herectví.

Stejně snadno herec vstoupil do světa filmu. Hororovou roli ve video filmu LEECHES! (2003) získal kuriózně doporučením svého manažera u režiséra Davida DeCoteaua. Ten byl Joshem tak ohromen, že jej tentýž den angažoval do hlavní role. Ve vedlejší roli se ukázal v teen komedii SEXBOMBA OD VEDLE (2004), po boku Dennise Quaida v rodinné komedii TVOJE, MOJE A NAŠE (2005), s Channingem Tatumem v hudebním dramatu LET´S DANCE (2006) a v jedné z hlavních rolí v romantické komedii JAK NA HOLKY (2009) pro změnu s manželkou Tatuma Jennou.

Sympatický urostlý Josh se rád pohybuje v hudební branži, účinkuje ve videoklipech a show zpěvaček Ashlee Simpson nebo Ashley Tisdale. S Ashlee prožili dvouletý románek. Mezi jeho přítelkyně údajně patřila také Paris Hilton. Herec je aktivním členem sportovního týmu basketbalistů Hollywood Knights Celebrity. Dalšími koníčky ve volném čase jsou parní lázeň, posilovna, tanec, klasické filmy. Zvláštním znamením herce je různobarevnost očí zvaná heterochromie. Levé oko má zelené, zatímco pravé má modré, ale jak se zdá, na budoucí slibnou kariéru to nemá žádný vliv.


25.10.1981
Dallas, Texas, USA
Josh Henderson csfd

Time for Me to Come Home for ChristmasBez únikuRushlightsBetwixtJak na holkyZlomyslný aprílFingerprintsStep UpZbořené mostyTvoje, moje a našeSexbomba od vedleThe DeeringsLeeches!NewtonAll RiseThe ArrangementDallas90210: Nová generaceKriminálka Las VegasZoufalé manželkyTam někdeNorth ShoreRodney8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter


Aktualizace osobnostního profilu Josh Henderson: 17.11. 2023 08:17