Jay Harrington 52 let


Americký herec Jay Harrington, vlastním jménem James H. Harrington III, se narodil 15. listopadu 1971 v americkém Massachusetts, kde i vyrůstal. Vystudoval obor divadlo na Syracuse University v New Yorku, a poté se profesionálně představil na divadelních prknech a v televizi.

Hercovy aktivity zahrnují také divadelní a filmové projekty, mezi jevištní patří postava Jacka ve hře Život chlapce, na broadwayské scéně účinkoval ve slavné hře Bosé nohy v parku a hře o americko-italských tradicích a stereotypech Svatba Tonyho a Tiny, která se dočkala i filmového zpracování. Ve filmu si zahrál v hvězdně obsazeném snímku KDEKOLI, JEN NE TADY (1999), v teen romantické komedii AŤ TO STOJÍ, CO TO STOJÍ (2000) nebo v nezávislých projektech CATALINA TRUST (1999), JÁ A TÁTA (1999) a PARTNEŘI (2001).

Mezi záliby 187 cm vysokého sympatického herce sportovní postavy patří samozřejmě pravidelné sportování. Nejen pro udržení potřebné kondičky, ale také pro vlastní zábavu. Aktivně se angažuje v soukromé basketbalové lize celebrit a velmi rád bruslí v amatérském týmu ledního hokeje v Los Angeles, kde aktuálně také bydlí.


15.11.1971
Massachusetts, USA
Jay Harrington csfd

Five O'Clock Comes EarlyHey BrotherJim Henson's Turkey HollowGuiltyLžeš, zemřešPrci, prci, prcičky: Školní srazPříšerka v PařížiSunny Side UpNathan vs. NurtureNews, TheRtěnkaSex, Power, Love & PoliticsPartneřiThe Amazing WestermansHourly RatesAť to stojí, co to stojíOctopusCatalina TrustJá a tátaKdekoli, jen ne tadyEnough AlreadyZbrojniceCode BlackKravaťáci*Loosely Exactly NicoleBenched


Aktualizace osobnostního profilu Jay Harrington: 3.11. 2023 21:26