Adrián Suar 56 let


Adrián Kirzner Schwartz, známý především jako Adrián Suar, je argentinský herec, producent, zakladatel a prezident argentinské produkční společností Pol-Ka Producciones. Je taktéž programovým ředitelem argentinského kanálu Channel13 (El-Trece). Za svou dlouhou hereckou kariéru ve filmech, seriálech a divadelních hrách získal řadu ocenění, například dvě ceny Martín Fierro (2014 a 2017), dvě ceny Tato (obě v roce 2013) a dvě ceny Estrella de Mar (obě v roce 2015).

V roce 1994 založil vlastní produkční společnost Pol-ka ve spolupráci se společností Artear ze skupiny Clarín. Po boku Laury Novoa hrál a produkoval policejní seriál Poliladron na stanici El Trece. V letech 1995–1997 se vysílaly tři televizní sezóny a v létě 1996 proběhla divadelní sezóna v Mar del Plata.

V roce 1997 debutoval ve filmu Comodines po boku Carlina Calva a následující rok si zahrál po boku Alfreda Alcóna a Laury Novoa ve filmu Cohen vs. V roce 1999 se vrátil na televizní obrazovky jako hlavní hrdina unitárního seriálu Por el nombre de Dios po boku Alfreda Alcóna. V roce 2000 se objevil po boku Andrey Del Boca v hlavní roli romantické komedie Apariencias.

V roce 2001 si zahrál v dalším seriálu vlastní tvorby 22, el loco po boku Nancy Dupláa – opět v policejním žánru jako v Poliladrón. Později se objevil v některých jeho fiktivních filmech, jako jsou Son amores, Mujeres asesinas, Para vestir santos, Los Únicos a Guapas. V září 2005 si zahrál po boku Nancy Dupláa a Nicoláse Cabré v komedii o policii a nevěře Sin Código.


25.3.1968
Queens, New York City, New York, USA
Adrián Suar csfd

El Fútbol o yoMe casé con un boludoMěsíc z AvellanedyDía que me amen, ElDéjala correrAparienciasAlma míaCohen vs. RosiMafiánští policistéEntre HombresArgentina, tierra de amor y venganzaEl Tigre VerónSoy LunaBronzová zahradaLas EstrellasGuapasNoche & DíaViolettaSos mi hombreEl punteroÚnicos, LosMalparidaValientesAmas de casa desesperadasJsi můj životHombres de honorUna familia especial½ faltaEpitafyLocas de amorPadre corajePensionados, LosSecretos de papá, LosDurmiendo con mi jefeSoy gitano


Aktualizace osobnostního profilu Adrián Suar: 17.11. 2023 14:37