Miroslav Rataj 80 let


Narozen 2. září 1943 ve Zlíně.  Po absolvování osmiletky dokončil maturitou studium na střední průmyslové škole v Rožnově pod Radhoštěm a po ročním zaměstnání ve funkci vakuového technika v Praze ve Výzkumném ústavu pro sdělovací techniku složil zkoušky na DAMU.

V roce 2015 u divadla  strávil 45 sezon a ve hře Habaďúra počet svých rolí dorovnal na číslo 200. Spolupracuje také s televizí (komentáře k dokumentům) i rozhlasem.


2.9.1943
Zlín, Protektorát Čechy a Morava
Miroslav Rataj csfd

Dukla 61Total DetoxNepolepšitelnýKaždý den karnevalUdělení milosti se zamítáZlatník OndraBludištěO NesytoviČarodějův učeňKamarád do deštěVítr v kapseČokoláda aneb Příběh psaný na voduSmrt stopařekRadost až do ránaŽhavou stezkouObtíže rovinHranice imunityPláňataSokolovoKdo chce zabít Jessii?Prozatímní světDélka polibku devadesátFinský nůžStrakatí anděléVedlejší produktPřípady 1. odděleníStíny v mlzeDoktor MartinPolicie ModravaVyprávějČetnické humoreskyStrážce dušíArrowsmithPočkej si na bílé štěstíČerná zeměPřátelé Zeleného údolíHaldyVáclav II. - cesta ze stínuRozsudekVznik a pád království ševců


Aktualizace osobnostního profilu Miroslav Rataj: 23.2. 2024 23:31