Ben O'Toole 32 let


Narodil se ve městě Cairns, ale vyrostl v Brisbane. Po absolvování akademie múzických umění začala jeho kariéra poněkud skromněji, webovým seriálem Sintillate Studios, který byl po první sérii ukončen. Poté se přestěhoval do Sydney, kde hrál ve větších divadelních hrách a několika krátkých filmech.

V roce 2016 přesídlil do Los Angeles. Zahrál si v komerčně úspěšných hollywoodských filmech, které zvýšily jeho mezinárodní věhlas. Svou první hlavní roli přijal v romantické komedii Everybody Loves Somebody (2017), která byla kritikou přijata velmi kladně a měla velký úspěch především v Mexiku. Další hlavní role přišla v komediální sci-fi Nekrotronic (2018), která ale publikem i kritiky nebyla přijata nejlépe. V roce 2020 se objevil v hororové komedii Bloody Hell.


10.7.1991
Cairns, Queensland, Austrálie
Ben O'Toole csfd

Bloody Hell12 hrdinůNekrotronicEverybody Loves SomebodyPiráti z Karibiku: Salazarova pomstaČernobílá spravedlnostHacksaw Ridge: Zrození hrdinyCesta nadějeC*A*U*G*H*TBaronsMozaika lžíAmazing GraceHalifaxová, soudní psychiatrLove ChildFactory 293


Aktualizace osobnostního profilu Ben O'Toole: 12.11. 2023 15:23