will.i.am 49 let


Will.i.am, celým jménem William James Adams Junior, je americký zpěvák, rapper, skladatel a příležitostný herec. Je spoluzakladatelem a členem hudební skupiny Black Eyed Peas. Narodil se 15. března 1975 jamajským rodičům, ale vyrůstal na předměstí Los Angeles. Má sestru Celene a bratra Carla.

Složil a nazpíval mnoho soundtracků k filmům, jako jsou například: SCARY MOVIE, GARFIELD, TAXI, SHREK TŘETÍ, ZNOVU 17, G-FORCE nebo MADAGASKAR 2: ÚTĚK DO AFRIKY. Pro poslední jmenonovaný film nazpíval známou píseň I LIKE TO MOVE IT. Navíc si zde, co by dabér, střihnul roli hrocha Moto Moto. S Black Eyed Peas se také objevil ve filmu BUĎ V KLIDU s Johnem Travoltou nebo v seriálu LAS VEGAS: KASÍNO. Jeho zatím nevětší herecká role přišla až letos, kdy byl obsazen do role Johna Wraitha ve filmu X-MEN ORIGINS: WOLVERINE. S písní YES WE CAN, na podporu kampaně prezidenta Baracka Obamy získal v roce 2008 cenu DAYTIME EMMY.


15.3.1975
Los Angeles, California, USA
will.i.am csfd

Pierre the Pigeon-HawkRio 2RioArthur a Maltazardova pomstaX-Men Origins: WolverineMadagaskar 2: Útěk do AfrikyBuď v kliduCleveland showCaneLas Vegas: KasinoJoan z ArkádieNew Show, TheThe DisruptorsAnitta: Vyrobena v HonóriuHip Hop a jeho zrodThe Age of A.I.A Hotel for the Super Rich & FamousBlack Hollywood: 'They've Gotta Have Us'Koncert pro ManchesterNeposlušníA Tale of James BrownAneeda Night Out: Will.I.Am Live from LondonEast LA InterchangeVisioneer: The Peter Diamandis StoryJoanna Lumley Meets Will.I.AmLennon or McCartneyThe Tanning of AmericaJustin Bieber's BelievePoslední noc v …We Run Sh*tBritney Spears: I Am the Femme FataleNothing But the BeatBouncing CatsRolling Stones: Exile On Main StreetBarack Obama: Koncert 2009Black Eyed Peas: LiveWarped Hall of FameBrasilintime: Batucada com DiscosAll We Are SayingClick OnlineBlack Eyed Peas: GuaranteeWill. I. Am, J Balvin: Let's GoWill. I. Am, Lil Wayne: The FormulaBlack Eyed Peas, Anitta, El Alfa: Simply the BestBlack Eyed Peas, Shakira, David Guetta: Don't You WorryBlack Eyed Peas feat. Saweetie & Lele Pons: Hit ItJ. Rey Soul & Will. I. Am : Pull Up


Aktualizace osobnostního profilu will.i.am: 24.4. 2024 21:25