Michael Welch 36 let


Michael Welch se narodil v Los Angeles 25 července 1987. Michaelova herecká kariéra začala v jeho deseti letech v televizním seriálu "FRASIER" (1993) v roce 1998, kde ztvárnil mladého Nilese. Později, v roce 2003 zahrál milovaného Luka Girardiho v seriálu "JOAN OF ARCADIA" (2003).

Z dalších filmů, kde Michael předvedl své herecké výkony lze uvést jména filmů jako - "AN AMERICAN CRIME" (2007), "MY SUICIDE" (2008), "AMERICAN SON" (2008), "CHOOSE CONNOR" (2007) či "THE BEAUTIFUL ORDINARY" (2007). Asi nejvyzývavější roli do této doby představil ve filmu "LOST DREAM" (2008).

Po deseti letech od začátku Michaelovy herecké kariéry, v jeho 20-ti letech, lze tohoto herce označit za multitalentovaného profesionála. Úspěch měl ve filmech, televizi, divadle i tam, kde jen propůjčil svůj hlas. K zajímavostem lze uvést, že se Michael Welch od roku 1999 začal angažovat v dobročinných činnostech a později obdržel Cenu Inovace (Innovative Award) pro jeho přispívání k životnímu prostředí.

Fanoušci Star Treku určitě nepřehlédnou Michaela ve filmu "STAR TREK IX: INSURRECTION" (1998), kde ztvárnil roli Artima.


25.7.1987
Los Angeles, California, USA
Michael Welch csfd

Horké křesloAfter MasksLast Shoot OutSignificanceThe Disappearance of Mrs. Wu30 Seconds in HellA Christmas HeroSoldier's HeartThe GroundsBlood CraftFalešné bezpečíTajemství pod povrchemBefore Someone Gets HurtHome by SpringI'll Be WatchingThe Final WishAsomatousM.F.A.The Bachelor Next DoorA Killer Walks Amongst UsCawdorChasing Eagle RockHoši z Abu GhraibJak kluk potkal holkuOf Light and DarknessRough HustleThe WellHansel & Gretel Get BakedNadějná GraceThe DementedLáska a posedlostTwilight sága: Rozbřesk - 1. částTwilight sága: ZatměníUnrequitedGrind, TheLost DreamMy SuicideTwilight sága: Nový měsícAmerican SonStmíváníThe CoverupZombies: Den-D přicházíAmerický zločinChoose ConnorThe Beautiful OrdinaryVšichni milují Mandy LaneSvět podle LelandaAndělíčekRocket Power: Race Across New ZealandMickeyho kouzelné VánoceNenarozenýZlatokopové na divoké řeceLáska v divočiněStraight RightStar Trek IX: VzpouraQuantum LeapStation 19Lucifer


Aktualizace osobnostního profilu Michael Welch: 23.3. 2024 13:55