Sergej Trifunovič 51 let


Sergej Trifunović se narodil 2. září roku 1972 v Bosenském městě Mostar. Díky jeho pravoslavné víře se řadí mezi srbské herce. Herectví už měl v krvi od raného dětství, jelikož celá jeho rodina se věnovala divadlu.

Byla mu nabídnuta role ve filmu Birthday Girl s Nicole Kidman, avšak odmítnul kvůli bombardováni Srbska. Hrál ve velmi populárním srbském seriálu CRNI GRUJA, ale v pokračování seriálu se už neobjevil, protože zkoušel pokračovat ve své kariéře v Americe, kde si prozatím zahrál ve filmu NEXT. Od tohoto herce se ještě máme na co těšit, tak doufejme, že jeho slibná kariéra bude pokračovat a brzy se objeví v některé z hlavních rolí po boku slavných herců.


2.9.1972
Mostar, Bosna i Hercegovina, Jugoslávie
Sergej Trifunovič csfd

Munje: opet!Ruta salvajeAjvarEkipaTaksi bluzVoda, krev, rakije a zombie epidemieApsurdni eksperimentGrande PuntoBalkan NoirKozje ušiJesen samurajaJméno: Dobrica, příjmení: neznáméNa mléčné drázeBićemo prvaci svetaBourekBoj sněžného pluhu s mafiíMali BudoRovnocenníCizinecFalsifikátorMamarošHavranInformátorkaMontevideo, cesta za snemNeke druge pričeSrbský filmSrbské jizvyČekaj me, ja sigurno neću doćiTurnéVálka a. s.MaskaNextAporiaHraniční hlídkaUslovna slobodaVše zdarmaLáskaPohled z Eiffelovy věžeKad porastem biću kengurProfesionálKo čeka dočekaMunje!Treci kanal od suncaVe tři ránoMilenciLjubinko i DesankaSršeňSud prachuVe službách legieAmerika patří jinýmÚkladná vraždaRajTunnelU klincuDinastijaU zagrljaju Crne rukeVreme zlaDug moruUjka Novi HorizontiUbice mog oca


Aktualizace osobnostního profilu Sergej Trifunovič: 26.2. 2024 05:25