Gina Holden 49 let


Kanadská herečka Gina Holden se narodila 7. března 1975 v malém městečku Smithers v Britské Kolumbii. Během dospívání se hodně stěhovala, potkala tak mnoho lidí, byla členkou mnoha klubů a v patnácti letech podepsala smlouvu u modelingové společnosti. V té době se také zrodila její vášeň pro herectví.

Gina Holden je převážně televizní herečkou, často se objevuje v seriálech a to jak v epizodních, tak i v hlavních rolích. Nejvýznamnější pro ni byly hlavní role v seriálech BLOOD TIES (2006) a FLASH GORDON (2007). Co se filmové tvorby týká, poprvé na sebe skutečně upozornila rolí Joyce ve filmu SAW 3D (2010).


17.3.1975
Smithers, British Columbia, Kanada
Gina Holden csfd

Catfish MurderAssault on VA-33Fame at a Deadly CostSleeping With My StudentV zajetí strachuChristmas on Holly LaneSoumrak letní láskyDěsné randeHeartbeatJeden a půl policajta: NováčekSecrets in the AtticZtracené vzpomínkyNevyřešená vraždaVymítání Molly HartleyovéApokalypsa v Los AngelesDracanoSink HoleExperiment PhiladelphiaJak se zamilovat (v osmi lekcích)Tajuplný ostrovChristmas Comes Home to CanaanPíseční žralociRodinná sešlostSaw 3DMessages DeletedScreamers: Hon na člověkaVánoční chaloupkaKrycí jméno: ČističVetřelci vs. Predátor 2Vzpoura v SeattluNezvratný osud 3Odměna za vražduOsudový dotek 2Světák'LTD.'Fantastická čtyřkaDokonalý párJak jsem se protloukalKriminálka Las VegasVlčí mláděKravaťáciLovci duchůHodina duchůHranice nemožnéhoZměna je životTajemství Pravdy


Aktualizace osobnostního profilu Gina Holden: 17.3. 2024 12:29