Matt Berry 49 let


Matt Berry se narodil 2. Dubna 1974 v Bromhamu v Anglie. Jeho rodiče jsou Pauline a Charles Berryovi. Má starší sestru Johannu. Vystudoval Nottingham Trent University. V současnosti se věnuje herectví, hudbě a psaní.

Významnějším počinem byla jeho vlastní komediální show SNUFF BOX a hlavně role v seriálu AJŤÁCI. Zde od druhé série seriálu hrál sexistického bosse Douglase Reynholma. Podílel se na mnoha dalších filmech jako THE DEVIL´S CHAIR, MOON, ONE DAY nebo FIVE DOUGHTERS.

Propůjčil svůj hlas mnoha reklamám a věnuje se dabingu animovaných filmů. Aktivně se věnuje muzice, napsal veškerou hudbu pro výše zmiňovaný seriál SNUFF BOX, s Richardem Ayoadem vytvořili AD/BC: A Rock Opera, což je parodie na starší rockovou operu Jesus Christ Superstar. Vydal již tři studiová alba s názvy: Jackpot, Opium a Witchazel. Mezi své úspěchy může počítat nominaci British Comedy Award v kategorii Nejlepší nováček-komik.


2.5.1974
Bromham, Bedfordshire, England, Velká Británie
Matt Berry csfd

VynálezceSpongeBob ve filmu: Houba na útěkuThe Road to BrexitAn Evening with Beverly Luff LinnKryštůfek RobinVic & Bob's Big Night OutJennifer, poslední drakobijecHinterlandProfessor Branestawm ReturnsSpongeBob ve filmu: Houba na suchuAjťáci: Přichází internetSvengaliAngry White ManBraincellHugeBit of Tom Jones?, AMoonĎáblova cestaMighty Boosh Live, TheAD/BC: A Rock OperaCo děláme v temnotáchKrapopolisNadějné vyhlídkyRozčarováníBoba Fett: Zákon podsvětíToast of TinseltownHlídka


Aktualizace osobnostního profilu Matt Berry: 19.11. 2023 16:38