Mika 40 let


Mika, vlastním jménem Michael Penniman dlouhý 191 cm, se narodil 18. srpna 1983 v Bejrútu (Libanon). Jeho otec pochází z Ameriky, matka z Libanonu. Má čtyři sourozence. Když mu byl jeden rok, byla jeho rodina donucena opustit válkou postižený Libanon. Všichni společně se odstěhovali do Francie, krásného města Paříž.

Jeho první album se jmenuje Life in Cartoon Motion, díky kterému se dostal do podvědomí diváků a posluchačů po celém světě. Velké úspěchy slaví po celé Evropě, Japonsku nebo USA. Všichni znají jeho písně jako Relax, take me easy nebo Grace Kelly. V této době na hudebních stanicích letí hity We are Golden nebo KICK ASS, která je zároveň úvodní písní k stejnojmennému filmu.


18.8.1983
Beirut, Libanon
Mika csfd

Zoolander No. 2Une nuit au GrévinNaléhavé rytmyMika Feat. Ariana Grande - Popular SongMIKA ft. Pharrell - CelebrateMika: Elle Me DitHelping Haiti: Everybody Hurts, B&W VersionMika vs. RedOne - Kick Ass (We Are Young)MIKA - We Are GoldenMIKA - LollipopMika - Relax, Take It EasyMika - Revelation TourThe PianoEurovision Song Contest Turin 2022Le divan de Marc-Olivier FogielLe grand 8Le grand showBoyzone's Tribute to Stephen GatelyThe BRIT Awards 2010The BRIT Awards 2008What Perez SezSBC Blue RoomLa chanson de l'annéeVivement dimanche prochainNoční Show  Jaye LenoeWetten, dass..?Zodi et Téhu, frères du désert


Aktualizace osobnostního profilu Mika: 11.10. 2023 00:45