Margaret Cho 55 let


Margaret Cho se narodila a vyrostla v korejské rodině v americkém San Francisku, kde její rodiče vlastnili knihkupectví. Po absolvování San Francisco School of the Arts se začala věnovat stand-up comedy, v roce 1994 vyhrála American Comedy Award.

Vrátila se až v roce 1999, když svou závislost přetavila ve vystoupení a knihu s názvem I AM THE ONE I WANT. Od té doby se objevila v mnoha seriálech a filmech. V součastnosti má svou vlastní reality show na VH1 jménem CHO SHOW, vlastní pořad na Lifetime s názvem DROP DEAD DIVA a s neutuchajícím entuziasmem se věnuje stand-up comedy.

Margaret Cho je aktivním obhájcem LGBT práv, bojuje proti rasovým a sexualním předsudkům. Její tvorba je velmi otevřená, především co se týče sexu - grafické líčení různorodých tělěsných potěšení do nejmenších detailů je pro ni typické. Často se dívá z bisexuálního a homosexuálního úhlu pohledu. Nevyhýbá se ani politice ("Sarah Palin je to nejhorší, co se stalo US po 9-11"). Je šťastně vdaná.


5.12.1968
San Francisco, California, USA
Margaret Cho csfd

Cora BoraLáska, nebo HarvardFire IslandSexappealThe ListenerI, ChallengerNa papíře dobrýThe Sixth ReelAž na MěsícFaith BasedFriendsgivingHellstormUndateable JohnAlaska Is a DragBrightŽraločí tornádo 5Hurricane BiancaTookenCabot CollegeSenior ProjectAmelia's 25thWedding PalaceCho DependentThe SnakeTwo SistersZmeškaný hovorEast BroadwayBam Bam and CelesteNikdo se nic nedozví$pentCan't Stop DancingTavern, TheFive HousesLumpíciPřistání naslepoTenká růžová čáraFakin' Da FunkPink as the Day She Was BornSweetheartsTváří v tvářPoslední večírekZkurvená generaceAngieAttack of the 5 Ft.2 WomenŽivot a BethCall Me KatFrog and ToadLaunchpadStále naživuLetuškaLáska je láska: Generace QStále v kurzu


Aktualizace osobnostního profilu Margaret Cho: 11.4. 2024 16:55