Nigel Planer 71 let


Nigel George Planer narozen 22. února 1953 v Londýně je anglický herec, komik, spisovatel a dramatik. Je také dlouholetým komediálním společníkem Petera Richrdsona.

Nigel je hlavně divadelní a muzikálový herec. Do dneška hraje v Londýnských divadlech a za své výkony byl několikrát oceněm. Je také členem London cast od Chicago.


22.2.1953
Westminster, Londýn, England, Velká Británie
Nigel Planer csfd

Red Riding Hood: After Ever AfterRatburgerSeven Days in NeverDokud nás smrt nerozdělíThe ListBarva kouzelAndělé a pannyZáplavaOtec prasátekRozverná mládežThe Nearly Complete and Utter History of EverythingArmáda v sukníchYou Are HereDiana & MeThe GrimleysKonceŽabákova dobrodružstvíClockwork MicePlnými plachtami vpřed, Kolumbe!Santa's First ChristmasThe Trials of OzFrankenstein's BabyOh, No! Not THEM!Číslo 27Jezte boháčeBrazilThe SupergrassŽlutovousLockwood a spol.MarcellaSmrt v rájiThere She GoesV čísle 9CockroachesEpizodyBoomersHacksSlečna MarplováPoslední detektivBaddiel's SyndromeSpongeBob v kalhotáchThe GrimleysJonathan CreekRomuald the ReindeerShakespeare Shorts


Aktualizace osobnostního profilu Nigel Planer: 2.11. 2023 22:33