Rob Dyrdek 49 let


Robert Stanley Dyrdek, syn Patty a Gena Dyrdekových, se narodil 28. června 1974 v Ketteringu ve státě Ohio na východě USA. Patrně jedno z nejdůležitějších rozhodnutí, které ovlivnilo jeho budoucnost, učinil ve 12-ti letech, kdy se rozhodl věnovat skateboardingu. Již o 4 roky později se stává profesionálem a aby mohl v tomto sportu ještě více vyniknout, stěhuje se v roce 1996 do San Diega. Dnes žije v Los Angeleském Hollywoodu a je jednou z předních tváří známých společností jako Alien Workshop nebo DC, kde se podílí i na návrzích oblečení či tvorbě sportovních videí.

Během spolupráce na videoprojektech vznikl nápad najmout po dobu natáčení osobního strážce, jehož úkolem by bylo zaručit bezpečnost během filmování či případně zprostředkovat dohody s policií. Z Roba a Christophera „Big Black“ Boykina, který byl na pozici bodyguarda najat, se později stali dobří přátelé. V roce 2003 pak producent pořadu JACKASS Jeff Tremaine přišel s návrhem vytvořit pro MTV reality show, která by jejich spolupráci zachycovala. Rob se nápadu ujal, sám pro pořad vytvořil všechny zápletky i náměty a roku 2006 se na obrazovkách objevuje pořad ROB & BIG, jenž se dočkal několika sérií.

Od roku 2009 je vysílána další reality show, vycházející ze spolupráce s hudební stanicí MTV, a to FANTASY FACTORY. Ta zachycuje jak aktivity společnosti Dyrdek Enterprises, tak i zábavu v podobě plnění těch nejbláznivějších nápadů. Přináší dále bližší seznámení s Robovými podnikatelskými záměry a spolupracovníky, ale i s jeho osobním životemu. Ve stejném roce se Rob Dyrdek pustil i do natáčení celovečerního filmu s cílem vytvořit první snímek, který bude autenticky zachycovat skateboarding.

Záměr se podařilo naplnit a světlo světa tak spatřilo drama STREET DREAMS, pod které je Rob podepsán coby autor i producent. Obsazeni byli nejlepší skateboardisté, Robovy dlouholetí přátelé z brandže, v čele s Paulem Rodriguezem. Nabídku ztvárnit postavy ve filmu, v němž jednu z rolí připravil sám autor i pro sebe, všichni sportovci ochotně přijali. Protože Dyrdek má energie na rozdávání a do všeho se vrhá přímo po hlavě, je pravděpodobné, že v budoucnu o něm ještě uslyšíme.


28.6.1974
Kettering, Ohio, USA
Rob Dyrdek csfd

Mind FieldStreet DreamsOprávněné vraždySheckler SessionsRob & BigJackass 4.5Dumb: The Story of Big Brother MagazineThink and Grow Rich: The LegacyThe Motivation 2.0: Real American Skater: The Chris Cole StoryMotivation, TheNitro CircusWe Are SkateboardersRyan Dunn Tribute SpecialHotboxin' with Mike TysonAmazingnessHollywoodské médium s Tyler HenryQuiet on the SetGGN: Double G News NetworkKruťárnyWrestleMania XXVIIFantasy FactoryNitro CircusSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Rob Dyrdek: 11.11. 2023 04:55