John Patrick Amedori 37 let


John Patrick Amedori je americký herec a hudebník. Jeho nejpozoruhodnější role byla postava třináctiletého Evana Treborna v OSUDOVÉM DOTEKU. Mimo jiné se také objevil v řadě televizních pořadů, např. PRÁVO A POŘÁDEK, PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. nebo JOAN Z ARKÁDIE. Dokonce se objevil i v několika reklamách, např. v roce 2005 v reklamě na Coca-Colu a Nestea.

V současné době hraje na kytaru a zpívá vokály v indie-rockové kapele Ceesau spolu s herci ze seriálu KRIMINÁLKA NEW YORK: Carminem Giovinazzem (zpěv a kytara) a Michaelem Brasicem (bicí). 18. března 2008 vydali své první EP "Era of the Exposed".


20.4.1987
Baltimore, Maryland, USA
John Patrick Amedori csfd

Mystery White BoyThe Space BetweenThe ChainAfter DarknessBeautiful NowThe Vatican TapesKonečnáCo čas nezahojilElektrické dětiTrattoriaDomácí záležitostiLow Grounds: The PortalScott Pilgrim proti zbytku světaStopky láskyLove Is the DrugRebelkaLittle AthensPaní HarrisováS lehkým srdcemOsudový dotekNa pokraji slávyVyvolenýDrazí bělošiDobrý doktorAquariusHindsightMyšlenky zločinceZákon a pořádek: Los AngelesKriminálka MiamiSuper drbnaKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu John Patrick Amedori: 16.3. 2024 05:21