Ed Westwick 36 let


"Jsem showman. Neřekl bych, že jsem rocková hvězda, i když ... No dobře, v mém vysněném světě jsem."

Do pamětí diváků se nejvíce zapsal seriálem SUPER DRBNA (2007), kde hraje proradného, vychytralého a bohatého Chucka Basse. Za tuto roli obdržel dvě ocenění na Teen Choice Awards v roce 2008 a 2009 v kategorii "Nejlepší televizní darebák". A získal také ocenění Young Hollywood Awards, které se uděluje v Los Angeles nadějným mladým hercům. V důsledku úspěchu za svůj předvedený výkon, byl také časopisem People označen jako jeden z nejvíc sexy mužů roku 2008.

Předtím se ještě objevil ve vedlejší roli Alexe ve filmu POTOMCI LIDÍ (2006), po boku Clive Owena a Julianne Moore. V roce 2008 ztvárnil roli Joeyho v duchařském thrilleru 30 A PŮL METRU. Vidět jsme ho mohli také v seriálu CALIFORNICATION, nebo ve filmech S. DARKO (2009), nebo THE COMMUTER (2010). O rok později si zahrál roli agenta Smithe v životopisném dramatu režiséra Clinta Eastwooda, ve kterém hlavní roli J. Edgara Hoovera zakladatele FBI ztvárnil Leonardo DiCaprio. Další Westwickovou rolí byl chlapík jménem Jonny, v romantické komedii CHALET GIRL, ve které zamilovanou dvojici doplnila Sophia Bush. V současné době pracuje na nové adaptaci Romea a Julie, kde by se měl objevit v roli Juliina bratrance Tybalta.

Kromě hraní se Ed věnuje také zpěvu, je členem anglické skupiny The Filthy Youth (špinavá mládež), ale jelikož většinou natáčí v Americe nezbývá mu na kapelu už moc času a tak přemýšlí, že založí v New Yorku další. V rozhovoru pro Radio 1, společnosti BBC, označil za své oblíbené filmy Temný rytíř (2008) a Kmotr II (1974). Je také velkým fanouškem Londýnského, fotbalového klubu Chelsea FC.


27.6.1987
Stevenage, Hertfordshire, England, Velká Británie
Ed Westwick csfd

Deep FearWolves of WarMe You MadnessZa nepřátelskou liniíBankrotMiliardové výkupnéBone in the ThroatHříčky přírodyJue ming hang banRomeo and JulietHolka s prknemJ. EdgarSamantha Darko30 a půl metruMalý RamboDveře dokořánPotomci lidíWhite GoldGriffinoviPodfu(c)kWicked CitySuper drbnaCalifornication


Aktualizace osobnostního profilu Ed Westwick: 6.1. 2024 19:39