Robert LaSardo 60 let


Robert LaSardo se narodil 20. září 1963 v New Yorském Brooklynu. Absolvoval High School of Performing Atrs v New Yorku. Strávil čtyři roky v americkém námořnictvu, dva roky z toho strávil v jednotce Navy Attack Dogs na Aleutských ostrovech. Zbytek služby strávil na místech jako Afrika, Austrálie, Filipíny nebo Saúdská Arábie.

S hereckou kariérou začal v roce 1987 a jeho první role byla ve filmu ČÍNSKÁ DÍVKA. Díky své vizáži si zahrál zápornou stranu proti mnoha filmovým hvězdám. Například v roce 1990 si zahrál proti Stevenu Seagalovi ve filmu TĚŽKO HO ZABÍT, v roce 1994 si připsal roli ve filmu LEON, kde si zahrál oponenta Jeana Renoa. Rok 1995 přinesl roli ve VODNÍM SVĚTĚ s Kevinem Costnerem. V roce 2003 si zahrál i proti Jean Claude Van Dammovi ve filmu PEKLO. A konečně v roce 2008 přišla role ve filmu s Jasonem Stathamem, RALLYE SMRTI.

V seriálovém světě zaujímá zvláštní postavení. Jen málo kdo může říct, že se v nějakém seriálu objevil v několika různých rolích. Ale právě Robert se tím může pochlubit a to ne jednou. V průběhu let se objevil hned ve třech rolích v seriálu ODPADLÍK. Ještě lépe si počínal v seriálu POLICIE NEW YORK, kde se představil dokonce ve čtyřech rolích.

Nejvýraznější seriálovou roli dostal v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., kde si zahrál Escobara Gallarda, hlavního padoucha první série.


20.9.1963
Brooklyn, New York City, New York, USA
Robert LaSardo csfd

Blood HarvestFruit of the Poisonous TreeJohnny & ClydeK-TownMaze of FateMobKingThe Legend of Jack and DianeAmber RoadBleachBloodthirstBridge of the DoomedDamon's RevengeFree Dead or AliveIssacNight of the TommyknockersNumbersOf the DevilProject SkyquakeSection EightThe Street AvengerVampire Penance: The Atonement of John Wolf14 GhostsAmerican DesertClean SweepMind GamesMr. BlueNarco SubThe HostageThe Pizza JointWhen George Got MurderedAttack of the UnknownHope for the HolidaysLong Day JourneySky SharksLake of ShadowsAlmost HomeCynthiaHome StayPašerákSilencerBlood CircusHenriJason's LetterPsych: The MovieSecrets of DeceptionThe Krokodil ChroniclesCalico SkiesEverlastingNightbladeParlorThe Human Centipede III (Final Sequence)Jistá spravedlnostJurassic CityJunkieZítra zemřešDouble TapPoolboy: Drowning Out the FuryJako zvířata v kleciAutopsyMuka


Aktualizace osobnostního profilu Robert LaSardo: 31.10. 2023 00:15