Fab 5 Freddy 64 let


Americký výtvarník, filmař a především hip hopový průkopník Fred Brathwaite více známý jako Fab 5 Freddy se narodil roku 1959 v Brooklynu.

Fab 5 Freddy je považován za jednoho z architektů street art hnutí. Je považován za vzor pro umělce jakými jsou například Shepard Fairey, OS Gemeos a Banksy.


31.8.1959
Bedford–Stuyvesant, Brooklyn, New York City, New York, USA
Fab 5 Freddy csfd

Rachel se vdáváAmerický gangsterManchurianský kandidátKdo je kdoŘíše drogOna to musí mítNew York Beat MovieOna to musí mítSpravedlnost v krviZákon a pořádek: Zločinné úmyslyDeník Andyho WarholaBiggie: I Got a Story to TellA Fresh Guide to Florence with Fab 5 FreddyContact High: A Visual History of Hip-HopEazy E & Venice LocalsHip Hop - Písně, které otřásly AmerikouI Want My MTVAmerická 90. létaNeposlušníWho Shot Biggie & Tupac?Hip Hop a jeho zrodThe Tanning of AmericaTime Is IllmaticJamel Shabazz Street PhotographerBlank CityBurning Down the House: The Story of CBGBSvět Keithe HaringaVH1 Rock DocsTV PartyAnd You Don't Stop: 30 Years of Hip-HopVH1 Goes InsideFreshest Kids, TheFreaks, Nerds & WeirdosIntimate PortraitOvercoming Self-DestructionErykah Badu Feat. Common: Love of My Life (An Ode to Hip-Hop)Blondie: RaptureBlondie: Greatest Video HitsGrass is GreenerSnoop Dogg - What´s My Name?Snoop Doggy Dogg: Who Am I? (What's My Name?)4th Annual VH1 Hip-Hop Honors3rd Annual VH1 Hip-Hop Honors2nd Annual VH1 Hip-Hop HonorsHip-Hop HonorsMTV 20: Live & Almost LegalVH1 Presents the 80'sMTV Video Music Awards 19941990 MTV Video Music Awards1989 MTV Video Music Awards


Aktualizace osobnostního profilu Fab 5 Freddy: 22.3. 2024 02:24