Marika Procházková 49 let


Marika Procházková se narodila v roce 1974 ve Zlíně. Nejdříve vystudovala Střední pedagogickou školu v Praze a poté odjela na rok studovat do USA. Po návratu do České republiky ještě absolvovala DAMU.

V roce 2004 se stala trvalou členkou souboru Národního divadla v Brně, kde si zahrála mnoho zajímavých postav, za zmínku stojí Markýza de Merteuil, Annu Petrovna či či Madeleine v Carrieova. Účinkovala také v melodramu Antonína Bendy v Jihočeské komorní filharmonii.

Hrála také v mnoha filmech a seriálech mj. SKŘÍTEK, PERNÍKOVÁ VĚŽ, TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA, FRANTIŠEK JE DĚVKAŘ, ČERNÍ BARONI, OKRESNÍ PŘEBOR a další.


1.10.1974
Zlín, Československo
Marika Procházková csfd

Prvok, Šampón, Tečka a KarelKančí lesNabarvené ptáčeStaříciÚsměvy smutných mužůPřání k máníFotografBony a klid 2IntimityTři bratřiOkresní přebor - Poslední zápas Pepika HnátkaSvatá čtveřiceMamas & PapasSmyčkaFrantišek je děvkařKuličkyTaková normální rodinkaCesta do Vídně a zpátkyKletba bratří GrimmůSkřítekMěsto bez dechuPerníková věžTuláciMísto zločinu České BudějoviceModrý kódVodníkTrpaslíkJetelínVyprávějŠkoda láskyObchoďák


Aktualizace osobnostního profilu Marika Procházková: 24.4. 2024 15:10