Lateef Crowder 46 let


Lateef Crowder se narodil 23. listopadu 1977 v Brazílii ve spolkovém státě Bahia. Odmalička vykazoval vytříbený sportovní talent a vynikal zejména v akrobatických dovednostech a v brazilské capoeiře. V roce 2000 se stal členem kaskadérského týmu ZeroGravity, který má na svém kontě kromě spousty internetových videí a demoverzí také spolupráci na filmových projektech: Medailon, Křižovatka smrti 3 nebo druhý a třetí díl Pirátů z Karibiku.

Bylo jenom otázkou času, kdy si jej všimnou lidé z filmového průmyslu a obsadí jej do nějaké akční role. Tím prvním byl režisér Prachya Pinkaew, který Crowderovi svěřil roli ve svém akčním hitu Tom Yum Goong. V hlavní roli se zde objevil Tony "Řezník" Jaa, a protože Crowder hrál jednu ze záporných postav, sliboval jejich duel skvělou podívanou. A také tomu tak bylo. Crowder předvedl spoustu efektních i efektivních capoeiristických kombinací, avšak nemohl prezentovat celou škálu svých dovedností, neboť si během natáčení utrhnul achillovu šlachu.

V současné době je již Crowder samozřejmě zcela zdráv a věnuje v plné míře natáčení. V roce 2008 by se měl objevit hned ve šesti snímcích: nejprve v komedii NINJA CHEERLEADERS, poté v akčním dramatu BEYOND THE RING a dále získal malou roli v akčním DUEL OF LEGEND. Nyní finišuje natáčení hororu RED VELVET, akčního snímku BLOOD AND BONE v hlavní roli s Michaelem Jai Whitem a naposledy v tomto roce se Crowder objeví ve filmu SLUMS 13.

Všichni fandové herní série Tekken ví, že právě probíhá natáčení její filmové adaptace. Stále ještě nejsou známa všechna jména bojovníků, kteří se ve filmu představí, a proto stále doufám v to, že nebude chybět ani Eddy Gordo v podání právě Lateefa Crowdera. A je třeba zdůraznit, že Crowder se navíc podílel jako kaskadér i na Cameronově velkofilmu Avatar, který přijde do kin příští rok v květnu.


23.11.1977
Bahia, Brazílie
Lateef Crowder csfd

Boone: The Bounty HunterNávrat FalconaThe Girl from the Naked EyeTwilight sága: Rozbřesk - 2. částFading of the CriesKniha přežitíNeporazitelný: VykoupeníSlums 13Stále na hraněTekkenNever SurrenderBeyond the RingNinja CheerleadersRed VelvetYeah Sure OkayŽízeň po krviTom yum goongThe MandalorianHrdinovéMortal Kombat: RebirthBojová akademie


Aktualizace osobnostního profilu Lateef Crowder: 4.11. 2023 05:30