Tania Raymonde 36 let


Tania Raymonde Helen Katz se narodila 22 března 1988 v Kalifornském Los Angeles. Je tedy Beran. Tato tmavovláska se španělskými kořeny od malička vyrůstala v Los Angeles, což jí dalo šanci se brzy poohlížet po filmové branži. A toho hned využila už ve dvanácti letech.

Od roku 2008 jde její kariéra nahoru a dostává role ve filmech jako WILD CHERRY, UVAŘÍME, UVIDÍME..., CHASING 3000, SMUTNÝ JAKO JAZZ, který produkovala a v seriálu HAWAII FIVE-0, ODLOŽENÉ PŘÍPADY a od MTV seriál ÚDOLÍ SMRTI. Její zatím nejznámější film je z roku 2013, kde hraje postavu Nikky V TEXASKÉM MASAKRU MOTOROVOU PILOU 3D a téhož roku film JODI ARIAS: DIRTY LITTLE SECRET, kde konečně hraje hlavní roli, ve filmu podle skutečnosti.

Během natáčení seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY se Tania seznámila se známým hercem JEFFEM GOLDBLUMEM, se kterým chodila i přes rozdílný věk. Je vysoká 166 centimetrů.


22.3.1988
Los Angeles, California, USA
Tania Raymonde csfd

WaldenFutra DaysÚtok z hlubin 3Bad ArtCliffs of FreedomDirty LiesJodi Arias: Dirty Little SecretTexaský masakr motorovou pilou 3DCrazy EyesSmutný jako jazzLosers Take AllPřehlídka děsuTrophy KidsChasing 3000ElsewhereNeposkvrněné početí malého čudlyUvaříme, uvidíme…Wild CherryPuberťáci milují sexThe Other Side of the TracksThe GarageDěti na oslavě svých narozeninNámořní vyšetřovací službaGoliášPoslední loďKriminálka Las VegasInteligenceTeorie velkého třeskuChicago Fire90210: Nová generaceZáměna


Aktualizace osobnostního profilu Tania Raymonde: 1.11. 2023 09:57