Martha Higareda 40 let


Martha se narodila 24. srpna 1983 v hlavním městě Mexického územního celku Tabasco, Villahermosa. Od mala ji rodiče vedli k umění a to nejen k herectví, ale i k hudbě a tanci. Herectví, jako její nejsilnější stránka, ji zavedlo na Mexický institut umění, kde také promovala. Již v průběhu studií se objevovala na prknech Mexických divadel.

V roce 2007 také realizovala první kontakt s americkým stříbrným plátnem a našla v Los Angeles agenta Stephana Frease. Tomu se pro ni podařilo sehnat roli ve snímku STREET KINGS, kde si zahrála vedle Keanu Reevese a svým výkonem potvrdila předpoklady pro žádanou Hollywoodskou herečku mladé generace.


24.8.1983
Villa Hermosa, Tabasco, Mexiko
Martha Higareda csfd

Úlet středního věkuNo Manches Frida 2Tod@s CaenDeadtectives3 IdiotasNo manches, FridaVive por míMcFarland: Útěk před chudobouUna Ultima y Nos VamosCásese quien puedaGo for SistersHello HermanMariachi GringoMalaventuraPřed očimaSejmi eso 2Sin memoriaTe presento a LauraAll InclusiveKrálové uliceHasta el viento tiene miedoLa leyenda de la NahualaNiñas MalZa hranicí strachuAsí del precipicioSexo, amor y otras perversionesTam, kde končí nebe7 dníAl otro ladoEl sueño de EliasČekání na štěstíAmar te dueleMonarchDo temnotyKrálovna jihuPůjčovna masaSteven UniverseHavaj 5-0Kriminálka MiamiEnamóratePequeños gigantesConquistando HollywoodVolver, volverThe Final TableThe IMDb Show


Aktualizace osobnostního profilu Martha Higareda: 31.10. 2023 03:18