Petra Špindlerová 51 let


Petra Špindlerová je česká divadelní, televizní a filmová herečka narozená dne 18. srpna 1972 v Rovečné, Československo. Vystudovala střední školu a kromě herectví se věnovala i modelingu. V rámci charitativní činnosti se spolupodílí na projektu na pomoc vzdělávání dětem v Himalájích s názvem Blueland.

Pak následovalo několik televizních filmů a seriálů v české produkci, nejvíc známá je rolí Hany Zikové v populárním seriálu RODINNÁ POUTA (2004), na který navázalo pokračování pod názvem VELMI KŘEHKÉ VZTAHY (2007). Často točí reklamy, občas pracuje pro rádio a pravidelně se vrací k divadlu a k hraní v cizině. Aktuálně je k vidění v televizním seriálu AFÉRY (2011).


18.8.1972
Nové Město na Moravě, Československo
Petra Špindlerová csfd

Po čem muži touží 28 hlav šílenstvíDescending RoadsVybíjenáL'InfiltréBludičkyVšechno bude fajnJak se krotí krokodýliNon Plus UltrasOknoPolitik a herečkaTemné zpovědiKanárekNa zámkuNevěsta pro PaddyhoČervený Bedrník: Královské výkupnéČervený Bedrník: Valentine GautierLazebník sibiřskýZa zdíĎábelská horaCo ste hasičiPod hladinouJitřní zářeOdznak VysočinaPřípady mimořádné MartyOchránceZločiny Velké PrahyEinstein - Případy nesnesitelného géniaPoraženíBez vědomíPolicie ModravaSpecialistéProfesor T.LajnaMordparta


Aktualizace osobnostního profilu Petra Špindlerová: 31.10. 2023 12:35