Petr Kult 25 let


Žije v Hradci Králové a aby si udělal život složitější, lítá mezi Prahou a svým rodným městem takřka denně. Tento čas se však snaží využívat ve vlaku pro psaní – kromě různých drobniček z vlaků uveřejňovaných na Facebooku pro potěchu přátel a známých jde třeba o prvotinu „Cestopissing“, kterou společně s kočovnou divadelní družinou Ductus deferens hrál ve Studiu Šandova divadla. Napsal také koláž/kabaret „Karameloun“, která se snaží vytvářet prostor pro mladé autory, kteří se tak mohou prezentovat v rámci jevištního celku.

Miluje společnost, od které však rád utíká někam do samoty – třeba do přírody nebo na chatu, kde může být jen sám se sebou a nabírat sílu na další zpětnou expanzi k lidem, které velmi rád baví svým prapodivným humorem – pokud o to přítomní stojí. Když už jsme u toho humoru, dotyčný jmenoval sám sebe výzkumníkem humoru, především slovního, s patřičnou erudicí tradice tuzemské komediální divadelní linie.

Rád plave a maluje. Snaží se neuzavírat se do divadelního světa, naopak je jeho snahou poznávat svět opravdový, ať je jakýkoliv, a tento zpětně reflektovat ve svých pracích s osobitým nahlížením na skutečnost.


1.6.1998
Hradec Králové, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Česko
Petr Kult csfd

Případ se štěnicíPomstaMatematika zločinuKrál Šumavy: Fantom temného krajePřípady 1. oddělení1. MISESpecialisté13 minutBomba, vole!ExperimentKlub smíchuTARIUMNarušitel


Aktualizace osobnostního profilu Petr Kult: 14.4. 2024 16:56