Brian Thompson 64 let


Brian Thompson se narodil 28. srpna 1959 v americkém Washingtonu. Patří k nejznámějším hercům akčních filmů. Hraje jak kladné, tak záporné postavy. Je synem dvou učitelů a druhým z šesti sourozenců. Herectví vystudoval na kalifornské univerzitě v Los Angeles. Jeho první rolí ve školním divadelním představení byla postava ruského baletního instruktora Borise ve hře You can´t take it with you.

Jeho manželka se jmenuje Isabelle a je filmovou producentkou. Má s ní dvě děti, syna Jordana a dceru Daphne. Žije v Los Angeles. I když natáčí akční filmy, jako divák preferuje komedie. Ve volném čase rád poslouchá hudbu, píše vědecko-fantastické povídky, fotografuje, sportuje. Kdysi se věnoval americkému fotbalu. Dnes raději hraje golf. Brian Thompson ovládá bojové umění hapkido, ve kterém má černý pás. Také skvěle hraje na piano. Má rád sushi. Hostoval v seriálech V. I. P., ČARODĚJKY, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA a WALKER, TEXAS RANGER.


28.8.1959
Ellensburg, Washington, USA
Brian Thompson csfd

MacbethAnimal Among UsDisappearanceHoaxI Am That ManBig MuddyDark GamesTexaský bordelAction HeroAn American TerrorThe ArcadianVánoční cesta láskyVálka drakůFlight of the Living Dead: Outbreak on a PlaneLesser of Three EvilsPoslední vyvolenýTajemná cesta za poklademTorusPosláníTaurusŠpinavej JoeIf Tomorrow ComesIásón a argonautiDůležitý terčMortal Kombat 2: VyhlazeníThe GuardianDračí srdceStar Trek VII: GeneraceNěkdo to rád studenéDoktor MordridHněv a čestAkce sovaTed and VenusŽivot pod psaA Země udeřilaChlad horkých nocíLví srdceMěsíc 44Nájemný vrahNoční přáníTři uprchlíciHonba za xenomorfemHrůzná noc 2LebkouniMiracle MileVejbuchCommando SquadHra s ohněmVlkodlak se vracíYou Talkin' to Me?CobraTři amigosOur Family HonorFatal VisionTerminátorNCIS: Los AngelesZáchranáři L. A.


Aktualizace osobnostního profilu Brian Thompson: 6.1. 2024 20:14