Inés Efron 39 let


Inés Efron je argentinská herečka, narozená v Mexiku 9.5.1984. Rodiče byli kvůli vojenské diktatuře ještě ten samý rok vyhoštěni a tak s nimi Inés již od narození vyrůstala v San Martín, příměstské části Buenos Aires. Ve 14 letech začala studovat divadlo, jak sama říká, bylo to proto, že nevěděla co má dělat, chtěla mít kamarády, ale ve škole měla problémy se začlenit. Její rodiče (otec zubní technik a matka logopedka) ji ve všem velice podporovali. Od šestnácti působila v divadelní dílně Nory Moseinco a v devatenácti přišel její jevištní debut v divadelní hře Poses para dormir od Loly Arias. Právě díky práci v této hře začala získávat své první filmové role.

Následovaly menší i větší role ve filmech jako ŽENA BEZ HLAVY, PRÁZDNÉ HNÍZDO, RYBÍ DÍTĚ či MEDIANERAS. Za zmínku stojí také hlavní role ve snímku LOVELY LONELINESS, kde Inés zazářila v roli hypochondrické Soledad.

V roce 2013 se přestěhovala do Mexico City, aby se ztotožnila s místem, kde se narodila. Začala zde učit divadlo a jak sama říká, chtěla se dostat pryč od všeho známého a popřemýšlet nad svou hereckou budoucností. Po 30. narozeninách se pak nechala slyšet, že je čas na změnu a již nechce hrát žádné mladistvé postavy, naopak ji lákají emočně vyzrálé role, spojené s mateřstvím a závazky.

Vloni také získala grant na stipendijní herecký pobyt v New Yorku, je tedy pravděpodobné, že o této nadějné latinskoamerické herečce ještě uslyšíme.


9.5.1984
Mexico City, Mexiko
Inés Efron csfd

El vascoVoleyÉra vinyluMedianerasVerdades verdaderas, la vida de EstelaCerro BayoRybí dítěAmorosa SoledadCómo estar muerto/Como estar muertoPrázdné hnízdoŽena bez hlavyXXYGlueMoje první ghettoA propósito de Buenos AiresLas floresRandom StrangersParece la pierna de una muñecaVersión española


Aktualizace osobnostního profilu Inés Efron: 25.11. 2023 21:33