Alexandr Minajev 57 let


Narodil se v roce 1967 v Kazovce na Sibiři. Už od útlého mládí účinkoval v divadlech. Studoval režii a herectví na Státní akademii divadelních umění v Moskvě. Během tohoto studia účinkoval v Centrálním ruském dětském divadle, kde měl stálé angažmá až do roku 2000. Zahrál tu hodně vyjímečných rolí. Alexandr se překvapivě rozhodl, že divadlo opustí a vydá se za svou láskou do ČR.

Do podvědomí diváků se dostal díky roli Hrihorije v nekonečném seriálu ULICE. I když je hodně vytížený, stále se věnuje divadlu. Vede spolupráci s pražským Divadlem v Celetné, kde režíruje dramata. Dále je k vidění v Divadle Na Fidlovčce a v Malém Nosticově divadle v Praze. Alexandr si také vyzkoušel pedagogickou činnost. Jeden rok vedl hodiny improvizace na JAMU v Brně.


10.4.1967
Bělgorod, Rusko, Sovětský svaz
Alexandr Minajev csfd

The Gray ManNabarvené ptáčeJan PalachTen, kdo tě milovalTomanPo strništi bosV utajeníZahradnictví: DezertérZerkalaAnglické jahodyPanic je nanicSklapni a zastřel měŽelaryTuze věrná ženaStaru-cha-rmsaSlunečnáModrý kódSpecialistéKrejzoviOhnivý kuřeGranica vremeniUliceAdvokatMeloči žizni13. komnataUzavřená společnostFricassePartičkaUvolněte se, prosím


Aktualizace osobnostního profilu Alexandr Minajev: 13.3. 2024 20:39