Crystal Liu 36 let


Yifei Liu se narodila ve městě Wuhan v provincii Hubei v Číně. Už od dětství se u ní projevil umělecký talent. V osmi letech se začala věnovat modelingu. Byla vzdělávána ve zpěvu tanci a hře na klavír. V deseti letech se s matkou odstěhovala do USA. V roce 2002 se ale vrátila do Číny aby se dál věnovala svojí herecké a modelingové kariéře.

Od roku 2005 se taky věnuje hudební kariéře. Uzavřela smlouvu s nahrávacím studiem Sony Music Entertainment v Japonsku. Její alba se prodávají v mnoha zemích Asie. Její hudební zaměření je velmi rozmanité. Od rapu po Soft Rock.


25.8.1987
Wuhan, Hubei, Čína
Crystal Liu csfd

MulanHanson and the BeastSan sheng san shi shi li tao huaČínská vdovaNever GoneJe3ui sarangNight PeacockFor Love or MoneySi da ming bu 3Temný bojovníkSi da ming bu 2Krvavé císařstvíMistři magieBílá pomstaQian nu you hunLian ai tong gaoZakázané královstvíLian ai da ying jiaWu yue zhi lianMeet YourselfA Dream of SplendorReturn of the Condor HeroesChinese PaladinTian long ba buCOVID: Our Lockdown In ShanghaiChristina Aguilera: ReflectionHollywood InsiderHollywood First Look Features


Aktualizace osobnostního profilu Crystal Liu: 3.11. 2023 14:14