Connor Paolo 33 let


Paolo sa narodil 11.7.1990 v New York City, USA. Jeho otec je spisovateľ a jeho matka hudobníčka. Od roku 2006 študuje na odbornej umeleckej škole, kde hral vo filme Fame. Navštevoval univerzitu v New Yorku, ale kvôli ťažkého programu toto štúdium prerušil. Študoval tam jeden semester.

V roku 2004 dostal Paolo periodickú rolu v mydlovej opere One Life to Live, ako Travis O'Connell. Tiež sa objavil vo filme Alexander ako mladý Alexander. V roku 2006 bola jeho rola Stevena McLoughlina vo World Trade Center od Olivera Stonea. V roku 2007 si zahral vo filme Snežní anjeli. V tom istom roku začal hrať vo vedľajšej úlohe ako Eric van der Woodsen v seriáli Gossip Girl, a to mladšieho brata herečky Blake Lively.

Tento mladý herec má zázemie v divadle a v reklamách. Objavil sa na Broadwayi vo The Full Monty a off-Broadway. Paolo tiež hral v skrátenej produkcii Shakespearovho Sna noci svätojánskej.


11.7.1990
New York City, New York, USA
Connor Paolo csfd

A Creature Was StirringBetter HalfThe Last Stop in Yuma CountyThe Young WifeÚtokFire IslandDistancing SociallyFlock of FourLike LambsOutlawStake Land II: The StakelanderUnfriendTábor nadějeZemě kůlůThe Winning SeasonFavorite SonSněžní anděléWorld Trade CenterAlexander VelikýTajemná řekaDoktořiPhilip K. Dick's Electric DreamsThe BraveKřižovatka smrtiSwedish DicksPomstaSuper drbnaNemocnice Mercy


Aktualizace osobnostního profilu Connor Paolo: 3.11. 2023 09:17