Jana Doleželová 42 let


Tato půvabná brunetka se narodila 23. června 1981 ve Šternberku a do svých 16 let žila v Uničově. Po ukončení Střední zdravotnické školy se z Olomouce přesunula do Prahy, kde vystudovala Farmaceutickou fakultu na Karlově univerzitě. Tam pak v roce 2004 odpromovala. Ve stejném roce vyhrála prestižní Miss České republiky (stala se i miss televizních diváků) a v mezinárodní Miss World, konané v Číně, postoupila mezi nejkrásnějších 15 dívek z celého světa.

„Hraju tam takovou dost laškovnou kamarádku Karla Rodena. To ale byla spíš záporná role a já mám radši kladné.“

V roce 2007 se mihla v „nováckém“ seriálu z právního prostředí SVĚTLA PASÁŽE i v seriálu DOBRÁ ČTVRŤ z dílny České televize. Ve filmu Dušana Kleina SVATBA NA BITEVNÍM POLI si pak v témže roce zahrála francouzskou dívku Claire, která se přijela provdat na Moravu. A jak vidí tato půvabná dívka svou potencionální hereckou kariéru?

„Herectví mě zajímá spíš okrajově a profesionál ze mě asi nikdy nebude. Ale říká se: nikdy neříkej nikdy.“


23.6.1981
Šternberk, Československo
Jana Doleželová csfd

Miluji tě modřeSprávnej dresProbudím se včeraPeklo s princeznouVeni, vidi, viciSvatba na bitevním poliBestiářV.I.P. vraždySetkání s hvězdouSvětla pasážeDobrá čtvrť3 plus 1 s Miroslavem DonutilemPetr Lüftner: Já chciMáme rádi ČeskoBarrandovský videostopS ČT sport na vrcholUchem jehlyStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíŽitoMiss World 2004Nikdo není dokonalý


Aktualizace osobnostního profilu Jana Doleželová: 2.11. 2023 15:28