Chelah Horsdal 50 let


Kanadská herečka a modelka se narodila 19. června 1973 ve Vancouveru, Kanada hippie rodičům. Spolu s nimi a komunitou vyrůstala na farmě v Headacres. Její otec je kanadská folková legenda Valdy, díky čemuž ona s matkou Lindsay prožila své první tři roky cestováním po celé zemi. Následně se usadily ve Vancouveru, kde se matka stala uznávanou učitelkou jógy. V 18 letech se Chelah začala objevovat v pořadech lokální TV a v reklamách jako modelka. Poté se přesunula do Karibiku. Po návratu do Kanady se živila jako manažerka, designérka, ředitelka časopisu, telefonistka, než se vrátila k herectví, reklamám a studiu v roce 2002. Na svém kontě má více než 75 reklam.

Chelah stále bere hodiny herectví na Lyric School of Acting ve Vancouveru, a přestože pracuje často mimo domov, ráda se tam vrací. Po vzoru svého otce preferuje folk a ráda ponocuje. Angažuje se také v charitativní oblasti prodejem svých obrazů a fotografií na aukcích. O tom, že ji čeká jistě slibná kariéra, svědčí několik rozpracovaných filmových projektů, např. chystaný horor THE CABIN IN THE WOODS (2012) v režii Drewa Goddarda.


19.6.1973
Vancouver Island, British Columbia, Kanada
Chelah Horsdal csfd

Láska, nebo HarvardVýbuchAshNoelleTři na cestěThis Is Your DeathCandilandMonster TrucksEven Lambs Have TeethPatterson's WagerPretty Little AddictPachuť zradyThe Grim SleeperZůstaň se mnouDetektiv Leo zasahujeI Am VictorMidnight StallionRitaTajemství rodného domuVražda za vražduChata v horáchIt's Christmas, Carol!The SelectionDonovan's EchoEverything and EveryoneIdentityMarley a já: Štěněcí létaTři týdny, tři dětiWishing WellZrození Planety opicŽelezný GolemBetwixtLaskavý dotekLetos nepečuNebesa smrtiPopelkyTouha po pomstěBurning MussoliniCome Dance at My WeddingHelenPaní ZázračnáCestujícíEvery Second CountsGym Teacher: The MovieNebezpečná posedlostNávrat minulostiUmírající zvířeZlostČtyřicítka na krkuDecentní návrhDokonalé dítěKřižovatka: Příběh o odpuštěníNightmareVetřelci vs. Predátor 2FallenMuž bez stínu 2Růžový panterX-Men: Poslední vzdorMarkerV moci ďábla


Aktualizace osobnostního profilu Chelah Horsdal: 6.4. 2024 17:27