Colin Ford 27 let


Colin Ford se narodil v Nashvillu, Tennessee. Ve věku čtyř let, se Colin stal dětským modelem pro tiskovou reklamu v regionální kampani národních maloobchodníků. Když mu bylo pět let, zahrál si poprvé filmovou roli roli ve filmu SWEET HOME ALABAMA, kde ztvárnil Clintona Jr. Následně si ho pak režiséři vybrali do malých filmových rolí ve snímcích MOVED, THE BOOK OF JAENE a DUMB AND DUMBERER: WHEN HARRY MET LLOYD.

Colin Ford se angažuje také ve filmovém dabingu a v celovečerním filmu CHRISTMAS IS HERE AGAIN svůj hlas propůjčil roli Darta. V jedné z jeho posledních rolí si v úspěšném snímku WE BOUGHT A ZOO zahrál mladého syna Matta Damona. Colin Ford získal za své role několik ocenění Young Artist Award a mezi jeho zájmy patří herectví, skateboarding, basketbal a fotbal. Navštěvuje online školu Oaks Christian Online High School, která ho připravuje na vysokoškolské studium.


12.9.1996
Nashville, Tennessee, USA
Colin Ford csfd

The HillDěda, postrach rodinyCaptain MarvelExtracurricular ActivitiesDen co denFamily BloodEye of the HurricaneOdpojitTicket OutAll Kids CountIn My PocketKoupili jsme ZOOJack a stonek fazolePushVálka nevěstÚtěk na AljaškuHellboy 2: Zlatá armádaLake CityA zase jsou tu VánoceAmerican FamilyDog Days of SummerDítě z MarsuVe jménu králeFacelessMravenčí polepšovnaČiny a sláva 2Činy a slávaBlbý a ještě blbější: Jak Harry potkal LloydaHolka na roztrháníA Thousand TomorrowsWalkerMonstrumZelenáč50 States of FrightAll RiseNad ránemAmerický tátaGriffinoviKevin (Probably) Saves the WorldLovci duchů


Aktualizace osobnostního profilu Colin Ford: 16.3. 2024 13:12