Chiara Zanni 45 let


Chiara Zanni (narozena 19.července 1978 ve Vancouveru v Britské Columbii italským rodičům) je kanadská herečka a dabérka propůjčující svůj hlas do animovaných filmů, počítačových her, rádia apod.

Chiara nastartovala svou kariéru v osmi letech, kde byla obsazena do role "Pokey Little Puppy" v kresleném seriálu LITTLE GOLDEN BOOKLAND a od té doby ve své herecké kariéře nepřestala. Mezi důležitými rolemi ve filmu můžeme vzpomenout filmy X-MEN, 40 DAYS AND 40NIGHTS, ALMOST AMERICA, IN THE LAND OF A WOMAN a GOOD LUCK CHUCK. Do televizní tvorby můžeme zařadit seriály SUPERNATURAL, STARGATE ATLANTIS, EDGEMONT, TROPHY WIFE, BYE BYE BIRDIE, FIRST TO DIE a POST MORTEM.

Pokud Vám přijde Chiařin hlas v originále povědomý, vězte, že ji znáte z již výše zmíněných animovaných seriálů a filmů jako ZEKES PAD, HAMTARO, TROLLZ, MY LITTLE PONY, POLLY POCKETS, BARBIE FAIRYTOPIA, X-MEN: EVOLUTION, SABRINA, BIONICLE, INUYASHA a STORM HAWKS.


19.7.1978
Vancouver, British Columbia, Kanada
Chiara Zanni csfd

A Christmas DuetChristmas Pen PalsHome for ChristmasOvoce láskyZaprášená tajemství: Mrtvý na plážiHulk: Where Monsters DwellMs. MatchedBarbie Rock’n RoyalsAchmed Saves AmericaJako ve snuAlice in WonderlandBarbie a Kouzelný módní salónRiverworldMessages DeletedSuperman/Batman: Veřejní nepřáteléBarbie: Motýlí vílaI Know What I SawKlikař CharlieBarbie - DeníčekBarbie a 12 tančících princezenBarbie mořská vílaBoom Boom SabotageLove and Other DilemmasOdměna za vražduPollyworldA Fairytale ChristmasArkBarbie - FairytopiaDragons II: The Metal AgesFairy Tale Christmas, ATrávaDraci: Oheň a ledHave You Heard? Secret Central1st to DieBionicle: Maska světlaCizinec po mém bokuCritical AssemblyX-Men 240 dnů a 40 nocíShadow RealmProzacový národVysněná zeměDokonalí andílkovéMummies Alive! The Legend BeginsSpojení se smrtíBye Bye BirdieLittle Golden BooklandNa povrchuHatchimals: Adventures in HatchtopiaHloubkaÚdolí rozkvětuMotiv


Aktualizace osobnostního profilu Chiara Zanni: 30.10. 2023 11:50