Susan May Pratt 50 let


Susan May Pratt se narodila 8.února 1974 v Lansingu, ve státě Michigan. Ve svých 14-ti letech začíná pracovat pro místní kadeřnický salón. Sedí jako modelka na mnoha kadeřnických soutěžích. Sama přiznává, že to byla zábava, ale také nervy-beroucí dřina, která se později vyplatila. Na jedné z těchto soutěží si jí všimla modelingová agentura a přes mnoho dalších agentur se dostala až k práci v Milánu, městě módy. Strávila tam celé léto.

Mezi její první příležitosti patřila role v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK. Po tomto seriálu se objevovala v mnoha dalších (např.: ČARODĚJKY, TŘETÍ HLÍDKA a nedávno také v CSI: LAS VEGAS). Její první filmová role byla ve filmu s Heathem Ledgerem a Julii Stiles10 THINGS I HATE ABOUT YOU. Další větší role se naskytla ve filmu TANEC S VÁŠNÍ, kde hraje baletku, která trpí bulimií, a ŠÍLENÁ JÍZDA, ve kterém hrála společně s Melissou Joan Hart. Po tomto filmu se její filmová kariéra stáhla do ústraní a opět se objevovala pouze v seriálech a televizních filmech. Dokonce hostovala v jednom díle českého seriálu REDAKCE, ve kterém si střihla roli Kamilovy americké kamarádky.

V roce 2006 se vdala za herce Kennetha Mitchela. V roce 2007 porodila dceru Lilah Ruby Mitchell. Od roku 2007 nenatočila žádný film.


8.2.1974
Lansing, Michigan, USA
Susan May Pratt csfd

Act Super NaturallyPoslední z AporveruDárekAct NaturallyBez tvářeThrowing StarsOdsouzeni zemřítAnorexieUndermindKouzlo obyčejného životaSearching for ParadiseTanec s vášníDeset důvodů, proč tě nenávidímŠílená jízdaNeohlížej seNáhradník 2: Smrt ve školeOutcastWisdom of the CrowdKriminálka: Oddělení kybernetikyMystérium sexuFranklin a BashKriminálka Las VegasOff the MapObhájciŠílenci z ManhattanuEleventh HourPrivate PracticeV těle boubelkyUklízečPosel ztracených dušíRedakceDragnetČarodějkyDead LastKřižovatky medicínyTřetí hlídkaZákon a pořádekNekonečný příběh Posledního z AporveruMaking of 'Center Stage', TheSmile: A Musical


Aktualizace osobnostního profilu Susan May Pratt: 17.11. 2023 09:37