Karolína Kurková 39 let


Karolína Kurková se na plátnech světových kin objevila poprvé v roce 2009 v akčním snímku G.I. JOE. Spíše, než hereckými dovednostmi, okouzlovala vzhledem, což má vlastně i v popisu práce. Pojďme zběžně nahlédnout do minulosti ženy, která se pyšní titulem jedné z nejkrásnějších topmodelek Victoria´s Secret.

Od roku 2001 se Karolína Kurková zdá být jednou z výjimečných osobností ve světě haute couture. Z profesního hlediska je jednoduše opravdovou hvězdou topmodelingu, která míří stále výš. V New Yorku podepisuje smlouvy pro Yves Saint Laurent, Valentina, Ralpha Laurena, Oscara de la Rentu nebo Balenciaga a je vidět téměř na každé titulní stránce. Časopisy jako Harper´s Bazaar a Elle ji prostě musí mít.

Vyhlášená je svou pracovitostí. Kolují zvěsti, že jednou prý pracovala 23 týdnů v kuse. Na Vogue Fashion Awards získala v roce 2002 titul Model of the Year. Není pochyb o tom, že se stává legendou přehlídkových mol.


28.4.1984
Děčín, Československo
Karolína Kurková csfd

G. I. JoeMy Sexiest YearLovci zločincůStudio 30 RockChuckFCU: Fact Checkers UnitMademoiselle CStylistaGMA3: What You Need to KnowSpolu z domuGuidos MasterclassTvoje tvář má známý hlasČeský Slavík Mattoni 2014The FaceShow Jana KrauseThe Victoria's Secret Fashion ShowTalk Stoop43rd Annual Academy of Country Music AwardsThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion ShowSexy celebrityThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion ShowFashion News LiveThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion ShowTout le monde en parleBeyaz ShowNoční show Conana O'BrienaNoční Show  Jaye Lenoe


Aktualizace osobnostního profilu Karolína Kurková: 19.3. 2024 09:26