Kateřina Pindejová 56 let


Kateřina Pindejová-Gharibyan absolvovala Pražskou konzervatoř a patřila mezi ty šťastnější studenty, protože během studia se objevovala v televizi i ve filmu, a to například v seriálech Třetí patro (1985), Největší z Pierotů (1990), či filmech Stav ztroskotání (1983) nebo Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř (1985).

Přichází drobné role ve filmech Babí léto, Kamenný klíč a Sněženky a machři po 25 letech. Hostovala také v německém divadle Fritz Theater. V roce 2012 přijala roli ve filmu Hlavní chod, který byl natočen v rámci soutěže „48 hodin“. Za tuto roli obdržela v Los Angeles cenu za nejlepší ženský herecký výkon.


6.12.1967
Praha, Československo
Kateřina Pindejová csfd

Jedině TerezaZnámí neznámíKlauniKřídla VánocLáska je láskaSněženky a machři po 25 letechKamenný klíčBabí létoPrázdninyŽena v kleciKaštan pro štěstíCena meduDva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.Atomová katedrálaStav ztroskotáníMísto zločinu České BudějovicePoldaSestřičky Modrý kódPolicie ModravaSeverModrý kódSpecialistéMordpartaDoktorka KellerováNa voděOhnivý kuřePustinaBezdružiceČeské stoletíGympl s (r)učením omezenýmAféryOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Kateřina Pindejová: 2.11. 2023 19:41