Tawny Kitaen (1961 - 2021)


Tawny Kiaten se narodila jako Julie E. Kitaen do rodiny žijící v kalifornském San Diegu, kde otec Terry byl praktikujícím židem, pracujícím ve velké společnosti na výrobu neonových nápisů a matka Linda byla bývalou královnou krásy v domácnosti. Ve 12 letech si z vlastní iniciativy změnila jméno na Tawny Kiaten.

Díky své kráse a vztahu se zpěvákem rockové kapely Whitesnake Davidem Coverdalem se objevila ve videoklipech této kapely Here I Go Again, Still of the Night a Is This Love v roce 1987. V letech 1989 až 1991 tvořili David Coverdale a Tawny Kitaen manželský pár, jejich manželství nakonec skončilo rozvodem.

V postavě Deianeiry, manželky legendárního Hercula (Kevin Sorbo) získala slávu v kultovním seriálu HERCULES a to především v televizních filmech HERKULES A OHNIVÝ KRUH (1994), HERCULES V PODSVĚTÍ (1994) a HERKULES A MINOTAUROVO BLUDIŠTĚ (1994) s ním spojených. Rovněž se v epizodní roli objevila v dalším populárním seriálu ŽENATÝ SE ZÁVAZKY.

Po těchto úspěších našla dalšího muže svého srdce, profesionálního hráče baseballu Chucka Finleye. Spolu měli dvě dcery Wynter (*1993) a Raine (*1998). Manželství začalo roku 1997 a skončilo v roce 2002, po oznámení domácího násilí.


5.8.1961
San Diego, California, USA
7.5.2021
Newport Beach, California, USA
Tawny Kitaen csfd

After MidnightCome SimiTom CoolDead TidesPlaybackHercules v podsvětíHerkules a Minotaurovo bludištěHerkules a ohnivý kruhSrdcová trojkaCrackGlory YearsHappy HourCorazón de cristalHra s duchyOkamžitá spravedlnostKalifornské dívkyGwendolinePánská jízdaMalibuCoogan AutoKriminálka Las VegasHerkulesBurkeho zákonŽenatý se závazkyKocour RaplíkShow Jerryho SeinfeldaThe New WKRP in CincinnatiVeronica ClareováAmerica's Funniest PeopleStíny nad LAThey Came from Outer SpaceBookerSanta BarbaraCapitolProgressive Entrapment: The Making of WitchboardGreatest HitsCelebrity Rehab with Dr. Drew1988 MTV Video Music Awards


Aktualizace osobnostního profilu Tawny Kitaen: 18.11. 2023 09:54