Jenna Lewis 46 let


Jenna, celým jménem Jennifer Leigh Lewis, se narodila 16. července 1977 v Maine, nicméně vyrostla ve městě Franklin v New Hampshire, USA. Vystudovala Franklinskou střední, kde zažila svoje první divadelní zkušenosti ve školní hře 'Once Upon a Mattress', která je hudebně-komediální variací na Andersenovu Princeznu na hrášku. Dále vystudovala technický institut v New Hampshire.

Svou náhlou neoblibu pak ještě podpořila, když se ukázalo, že autentický záznam z její svatební noci (s manželem Travisem Wolfem, oddáni 1. května 2004, nyní rozvedeni) se nedostal na internet nešťastnou náhodou, ale do éteru ho vypustila sama Jenna, a vydělala na něm značné jmění. S pošramocenou pověstí se nejnověji Jenna v televizi objevila jako porotkyně v druhé řadě reality show JENNA’S AMERICAN SEX STAR, která ovšem není její vlastní show, nýbrž její jmenovkyně Jenny Jameson.

Svou televizní kariéru už nejspíš hostováním v béčkových pořadech a talk show nevzkřísí, a dál zůstává především maminkou dcer-dvojčat Sadie a Sabriny (jedna z nich je neslyšící), kterým vědčíme za jednu z nejpamátnějších, nejsmutnějších a nejdojemnějších scén historie SURVIVORA.


16.7.1977
Franklin, New Hampshire, USA
Jenna Lewis csfd

The Big Idea with Donny DeutschKdo přežijeThe ScornedSvoboda nade všeSyn plážeDetektiv Nash BridgesVH1 Goes Inside


Aktualizace osobnostního profilu Jenna Lewis: 2.11. 2023 12:44