Victoria Silvstedt 49 let


Modelka, zpěvačka, herečka a televizní moderátorka Victoria Silverstedt se narodila jako Karin Victoria Silverstedt ve městečku Skelleftehamn na severu Švédska na pobřeží Baltského moře, kde se mimo jiné narodil i známý spisovatel Stieg Larsson. Spolu se starším bratrem a mladší sestrou vyrůstala ve jižněji položeném a větším městě Bollnäs. Její otec působil jako kapitán lyžařského týmu a vedl Victorii k tomuto sportu od jejího dětství. Úspěch měla především v obřím slalomu, kde se na mistrovství juniorů umístila jako čtvrtá, první skončila pozdější dvojnásobná olympijská vítězka Pernilla Wiberg. Poranění ramene však způsobilo, že v šestnácti letech s aktivní sportovní dráhou přestala.

Další významnou události pro její kariéru byla práce pro pánský magazín Playboy. Stala playmate měsíce prosince 1996 a o rok později playmate roku. Sláva ji umožnila i vstup do filmového průmyslu. Objevila se v epizodních rolích krasavic v seriálech MALIBU, CA a MELROSE PLACE. Podobné zaměření měly i její filmové role ve filmech, především komedii, jako PIVNÍ BRATŘI, NEZÁVISLÝ, ŠÍLENCI NA PRKNECH. Zajímavostí je, že značná část jejich rolí nesla jméno Inga, Ingrid či Ingeborg. Stejné jméno měla její postava kapitánky švédského opalovacího týmu v americko-německé komedii BOAT TRIP (2002). Což byla asi její zatím největší role.

Plynule ovládá rodnou švédštinu, angličtinu, francouzštinu a italštinu. Tato jazyková výbava a její fyzické přednosti ji umožnily vystupovat v řadě italských a francouzských televizních soutěží a pořadů. Podařilo se ji uspět i v hudebním průmyslu, když v roce 1999 vydala firma EMI její album taneční hudby Girl on the Run. Zpívaní však považuje spíše za koníčka a ne jako dlouhodobý zdroj obživy. V letech 2000–2009 byla provdaná za amerického televizního moderátora Chrise Wragga. Její manželství však skončilo rozvodem.


19.9.1974
Skelleftehamn, Västerbottens län, Švédsko
Victoria Silvstedt csfd

(K)lamač srdcíJust for the RecordPetites vacances à Knokke-le-ZouteEstate al mare, Un'Matrimonio alle BahamasPříbuzenstvo AmerikyCruel GameMaresciallo in gondola, UnPlnou parou vzad!Sting of the Black ScorpionŠílenci na prknechBodyguards - Guardie del corpoExitusNahýNezávislýKrálové plážePivní bratřiPlaymate Profile Video Collection Featuring Miss December 1996, 1993, 1990, 1987Qui sera le meilleur ce soir?Nos chers voisinsOcean Ave.Black ScorpionSyn plážeMelrose PlaceMalibu, CAUnhappily Ever AfterSuper vacanze di NataleVictoria Silvstedt - Můj perfektní životAu secours... ils reviennent!Bohyně lásky z celého světaPlayboy: Playmate Erotic AdventuresPlaymate Pajama PartyPlaymates of the Year: The 90'sTaste of Playboy: Personalities Volume 1, APlayboy Video Playmate Calendar 1998Playmate roku 1997: Victoria SilvstedtMasked Singer SverigeAction ou véritéLes stars se dépassent pour ELASexy celebrityThe British Soap Awards 2006The British Soap Awards 2006: The PartyFashion News LiveLe grand journal de Canal+Open AccessThe TestLiquid NewsSin City SpectacularGod kveld NorgeHoward SternBingoLotto


Aktualizace osobnostního profilu Victoria Silvstedt: 30.10. 2023 15:02