Yvette Nicole Brown 52 let


Tato americká herečka a komička se narodila 12.8.1971 ve východním Clevelandu ve státě Ohio. Navštěvovala dva různé kurzy herectví. Jeden na Univerzitě v Akronu a druhý přímo v Hollywoodu.

Zároveň dabuje, hlas propůjčila například „Cookie“ v pořadu HUB´S POUND PUPPIES. Dařit se jí začalo až v posledních letech. Přesto je zatím známá spíš z vedlejších rolí. Připsala si je v mnoha filmech např. REPO MEN, CHCEŠ MĚ, CHCI TĚ, DREAMGIRLS, TROPICKÁ BOUŘE nebo 500 DNÍ SE SUMMER.

Největší šanci přesto dostala v televizním seriálu. Prošla si malými epizodními roličkami v několika seriálech, namátkou DVA A PŮL CHLAPA, SEDMÉ NEBE nebo THE OFFICE. Následně dostala svou největší šanci u NBC v seriálu COMMUNITY. Hraje tam Shirley Bennett, matku dvou dětí.


12.8.1971
East Cleveland, Ohio, USA
Yvette Nicole Brown csfd

Prokletá romanceBroken DiamondsMuppets Haunted MansionAlways a BridesmaidAvengers: EndgameLady and the TrampLego DC Superhrdinky: Střední škola pro padouchyDC Superhrdinky: Intergalaktické hryLEGO DC Superhrdinky: Brain DrainSmartassDC Super Hero Girls: Hrdina rokuDC Super Hero Girls: Super Hero HighPírkovo dobrodružstvíPercy Jackson: Moře nestvůrRepo Men500 dní se SummerChceš mě, chci těHotel pro psyThe Devil's TombMerry Christmas, Drake & JoshSeznamte se s DavemTropická bouřeSousedDreamgirlsMladej a jáOstrovMalá černá skříňkaHis Woman, His WifeAct Your AgeDivná planetaFrog and ToadMůj táta je lovec mimozemšťanůOstrov tvarůBig Shot: Hvězdný trenérCentral ParkFirebudsHlasiťákoviHome EconomicsThe Chicken Squad


Aktualizace osobnostního profilu Yvette Nicole Brown: 31.10. 2023 11:35