Maggie Siff 49 let


Rodačka z Bronxu, Maggie Siff, narozená ve znamení raka v roce 1974, je převážně seriálová herečka. Z otcovy strany získala ruské a židovské kořeny, zatímco matka má předky z Irska a Švédska. Je absolventkou The Bronx High School of Science a Bryn Mawr College, tato studia ukončila v roce 1996. Kromě toho studovala i na New York University's Tisch School of the Arts. Brzy po škole se začala naplno věnovat herectví, konkrétně působila v Lantern Theatre Company. Jedním z děl, ve kterých hrála a za které dokonce získala v roce 1998 Barrymoreovu cenu za herectví, byla hra „Ghosts“ od Henrika Ibsena, rok předtím byla na stejnou cenu nominována za účinkování ve hře „Oleanna“ od Davida Mameta.

Přestože je hlavně seriálovou herečkou, zahrála si i v několika filmech. Jedná se například o malou roli po boku George Clooneyho v thrilleru Michael Clayton (2007), ve sci-fi Push (2009) a komedii Komici (2009), dále v hlavní roli v dramatu Otřes mozku (2013) anebo v Páté vlně (2016).


21.6.1974
Bronx, New York City, New York, USA
Maggie Siff csfd

The Short History of the Long RoadA Woman, a PartMost do životaPátá vlnaOtřes mozkuKomiciLeaves of GrassPushKonečně spoluMichael ClaytonMiliardyŠílenci z ManhattanuZákon ganguMuž s posláním


Aktualizace osobnostního profilu Maggie Siff: 17.11. 2023 09:49