Fran Drescher 66 let


Fran Joy Drescher je americká filmová a televizní herečka a komička. Narodila se 30. září 1957 ve Flushingu, v Queens, v New Yorku. Je známá pro svůj „nosový“ hlas, smích a Newyorský akcent. Narodila se do židovské rodiny východoevropského původu. Vyrůstala v Queens se svými rodiči Sylvií a Mortym Drescherovými a jako studentka byla ve škole velmi populární. Navštěvovala Hillcrest High School, kde potkala svého budoucího manžela, Petera Marca Jacobsona. Vzala si ho v roce 1978 jako jednadvacetiletá.

21. čevna 2000 v Los Angeleské nemocnici zjistili, že má Fran rakovinu děložního čípku. Naštěstí to doktoři odhalili v prvním stadiu nemoci, a proto Fran nemusela podstupovat chemoterapii.

V posledních letech se Fran vrátila do televize v menších rolích. Roku 2005 se navrátila i do oblasti sitcomů s LIVING WITH FRAN, kde hrála Fran Reeves – ženu středního věku, matku dvou dětí. Seriál skončil 17. května 2006 po dvou sezónách.

Fran se věnuje i dabingu – dabovala například jednu postavu v SIMPSONOVÝCH, či v PASTI NA ŽRALOKA. Mimo to je Fran velikým fanouškem rockové skupiny Phish, na jejichž koncertech je často viděna.


30.9.1957
Flushing, New York, USA
Fran Drescher csfd

DawnMidnight WhispersHotel Transylvánie: TransformánieThe Christmas SetupSafe SpacesThe CreatressHotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolenáHotel Transylvánie 2Hotel TransylvániePast na žralokaĎábelský SantaBeautiful GirlŘezník, kněz a prostitutkaKosmetička a zvířeJackKam zmizela hlídka 54?Without Warning: Terror in the TowersVelký prachyCadillac se slevouJak se dělá televizeLove and BetrayalNikdo mimo tebeVelkofilmWedding BandWhat's Alan Watching?Rock 'n' Roll MomHraje skupina Spinal TapP.O.P.The Rosebud Beach HotelYoung LustDoktor DetroitRagtimeKemp OskemoThe Hollywood KnightsCizinec v doměV zajetí rytmuHorečka sobotní nociMr. MayorIndebtedBroad CityManžel k pohledáníVincentův světLiving with Fran


Aktualizace osobnostního profilu Fran Drescher: 3.11. 2023 22:49