Kate Dickie 53 let


Kate Dickie se narodila v East Kilbride, ale část svého dětství strávila v různých částech Skotska. Pocházela z dělnické rodiny, její otec pracoval jako farmář a zahradník. Již od mala Kate snila, že se stane herečkou. Její rodiče jí v tom nebránili a dokonce jí v tom podporovali. Po dokončení školy odjela studovat na univerzitu Kirkcaldy. V roce 1990 se dostala na Royal Scottish Academy of Music and Drama a proto se rozhodla, že zůstane v Glasgow. Po škole začíná pracovat v divadle, kde dostává možnost ukázat své herecké dovednosti. V roce 2000 nastal průlom a Kate se objevila v jedné z epizod BBC seriálu TINSEL TOWN.

Kate Dickie také spolupracuje s divadelní společností Solar Bear, která je hlavně známá pro svojí spolupráci s neslyšícími lidmi. Dnes žije Kate se svojí dcerou Molly a s jejím partnerem Kennym, který pracuje jako zvukař, v Kelvinbridge.


23.3.1971
East Kilbride, Scotland, Velká Británie
Kate Dickie csfd

MatriarchaRaven's HollowSeveřanSororityShepherdZelený rytířDoupě rváčůHořící lesThe ComplexUtajení bohovéBalance, Not SymmetryBoyz in the WoodOur LadiesTell It to the BeesZemský soud - Příběh jedné rodinyNenarozená pomstaCouple in a HoleČarodějniceThe Silent StormNot Another Happy EndingSviňákZa ty v nebezpečíPrometheusShellDiveDonkeysOutcastHe Kills CoppersSomers TownSummerTaggart: OstrovRed RoadTaggart: Nahoře a doleLokiStar Wars: VizePřed vraždouAnnikaTáborový ostrovHnízdečkoHra z AnglieSekerkaGangy z BirminghamuPsychiatrThe Cry


Aktualizace osobnostního profilu Kate Dickie: 17.11. 2023 10:01