Chris Sharma 42 let


„Chris is a “ROCK“ star!!! (Andy Puhvel – jeho první instruktor lezení)

Svého potenciálu vynikajícího lezce měl jíž brzy možnost využít v mnoha zajímavých projektech. Jeho akrobatický a velmi dynamický styl, lezení lahodící oku nejednoho diváka, je často využit k propagaci lezení v různých lezeckých videích. Asi jeden z nejlíbivějších dokumentů o lezení věnovaný pouze jemu je filmový dokument KING LINES z roku 2007, kde využili všech Chrisových lezeckých předností, plus krásných a zajímavých lokalit pro lezení, vyšperkované nádhernými záběry panenské přírody.

Díky svým výkonům je známý po celém světě. Neustále se zůčastňuje (a musíme konstatovat že i vyhrává) různé lezecké soutěže a upevňuje si tak pozici jednoho z nejlepších lezců. Jak sám říká, je neustále nutné dávat si vyšší a vyšší cíle, což je jen závdavek toho, že se máme jistě ještě na co těšit.


23.4.1981
Santa Cruz, California, USA
Chris Sharma csfd

Bod zlomuReel Rock 12Into the LightLa Dura DuraReel Rock 7eXplorers - Adventures of the CenturyPetzl RocTrip ChinaReel Rock 6Scene, TheFirst AscentReel Rock Film TourPlayers, TheProgressionDosage vol. 5Královské výstupyBest of the WestDepthcharge: Deep Water SoloingDosage vol. 4Big GameDosage vol. 3Dosage vol. 2PilgrimageDosage vol. 1Inertia 2InertiaRampageFree HuecoMasters of Stone IV: Pure ForceThe Climb


Aktualizace osobnostního profilu Chris Sharma: 14.10. 2023 16:44