Nia Peeples 62 let


Nia Peeples se narodila 10. prosince 1961 v Hollywoodu v Kalifornii. Její rodné jméno je Virenia Gwendolyn Peeples. Její rodina se přestěhovala do West Covina v Kalifornii, kde ona a její dvě sestry, Paula a Cynthia, vyrostly. Už v osmi letech začala vystupovat se svojí rodinou, která předváděla tance různých kultur, například polynéské, španělské a irské. Absolvovala West Covina High School jako premiantka. Byla člen představenstva pochodové kapely.

V roce 1984 byla vdaná za jihoamerickou hvězdu Guye Eckera, manželství dlouho nevydrželo, v roce 1986 se rozvedli. Poté se v roce 1989 vdala za zpěváka Howarda Hewetta, manželství opět nevydrželo a v roce 1993 se rozvedli. Má s ním syna Christophera (nar. 1990). V roce 1997 se znova vdala za Chartranda Laura, se kterým má dceru Siennu Noel (nar. 1998) , v roce 2004 se opět rozvedli. Ve volném čase se věnuje turistice, surfování, jízdě na kolečkových bruslích a lyžování. Je také aktivní v oblasti charity.


10.12.1961
Hollywood, California, USA
Nia Peeples csfd

Paradise by DantePurgatory by DanteInferno by DanteAfter OursBadland WivesMistrustAlaska Is a DragMiracle UndergroundMnemosyneTurbotarantule: Láva poraženýmLap Dance23 Minutes to SunriseA Dark PlanVlkodlak: Bestie mezi námiBitva o Los AngelesThe OutsideVražda v mé rodiněArwin!Alpha MomConnorsova válkaHouse BrokenSpecial UnitInside OutSmrtelná lavinaNa pokraji smrtiMeet the ChangsRiff, TheSama s cizincemBlues Brothers 2000Případ z Poodle SpringsOdd JobsVěž hrůzyTerminalČmuchalové 2Mr. StitchÚtěk ze zóny 14Improper ConductMy Name Is KatePolibky a objetíPusinky už nekupujiPerry Mason: Případ umlčené zpěvačkyHlubinná hvězda šestNasty BoysSwimsuitSeverní pobřežíAll You Can DreamSingle Light, AFosteroviProlhané krásky


Aktualizace osobnostního profilu Nia Peeples: 3.11. 2023 13:46