Julian Barratt 55 let


Celým jménem Julian Barratt Pettifer se narodil 4. května 1968 v Leedsu. Julian je britským hercem, komikem, hudebníkem a producentem. Nejvíce oceňován je za roli Howarda Moona z TV série The Mighty Boosh.

Před jedním ze svých vystoupení vidí výkon zaskakujícího Noela Fieldinga a náhoda tak dala vzniknout budoucí nerozlučné dvojici Barratt Fielding. Spolu v roce 1998 již získávají cenu Perrier pro nejlepší nováčky na Edinburgském Fringe festivalu za The Mighty Boosh. Zde v roce 1999 předvádějí svůj druhý počin Arctic Boosh a jsou nominováni na hlavní cenu. V roce 2000 vyhrávají Barry Award na Melbournském festivalu za své třetí představení s názvem Autoboosh. Dostávají se do širšího povědomí a díky tomu se dostávají v roce 2001 do rádia BBC London Live.

Velký zlom pro Juliana přichází v roce 2004, kdy se objevuje v hlavní roli seriálu NATHAN BARLEY, v roli Padreho v seriálu DARKPLACE a hlavně v první sérii THE MIGHTY BOOSH. Zde hraje spolu s Noelem Fieldingem jednu z hlavních rolí. Jedná se o neuznaného umělce, jazzového individualistu - Howarda T. J. Moona. Tento surrealistický seriál, který Barratt napsal spolu s Fieldingem, slavil v Anglii obrovský úspěch. Následovala druhá a v roce 2007 i třetí série. Úspěšné je i živé vystupování, se kterým aktéři Mighty Boosh objíždějí celosvětová turné.

V současnosti žije Julian Barratt v severním Londýně spolu se svou přítelkyní Julií Davis a mají spolu dvojčata - Waltera a Arthura. I přes svůj úspěch zůstává Julian spíše plachým a pozornost příliš nevyhledává.


4.5.1968
Leeds, England, Velká Británie
Julian Barratt csfd

Falešný agentElektrizující život Louise WainaTakové krásné šatyBrakesMindhornAaaaaaaah!The ABCs of Death 2Harry Hill Movie, ThePole v AngliiOstrov pokladůThe BearZimbaniBunny a býkThe Mighty Boosh Live: Future Sailors TourMighty Boosh Live, TheAD/BC: A Rock OperaPrinciples of Lust, TheHra o smrtiSurrealissimo: The Trial of Salvador DaliKlikařiKnucklesNeobyčejnáThe Following Events Are Based on a Pack of LiesTáborový ostrovVelikáBloodsThe WitchfinderUltra City SmithsTruth SeekersUnprecedented: Real Time Theatre from a State of IsolationNa mušceFlowersNeo Yokio


Aktualizace osobnostního profilu Julian Barratt: 20.4. 2024 03:48