David Orth 59 let


Kanadský herec, David Orth, se narodil 13.března v roce 1965 v Ontariu. Především se proslavil postavou Edwarda "Neda" Malona v televizním seriálu THE LOST WORLD, který byl natočen v Austrálii, ve kterém hrál od roku 1999 až do roku 2002. Během natáčení Ztraceného světa, si koupil dům v Austrálii, kde se brzy poté seznámil se svou manželkou.

David Orth naznačil, že by se i přes svou hereckou kariéru rád stal režisérem. Ve svém volném čase se rád udržuje ve formě, jezdí na motocyklu a stará se o svého psa jménem Rory.


13.3.1965
Kitchener, Ontario, Kanada
David Orth csfd

Dangerous IntuitionMidnight StallionPronásledovaná2012Messages DeletedJinak jen smrtNávrat minulostiTornádo nad New YorkemHlas smrti 2: SvětloBoom Boom SabotageFallenIn Her Mother's FootstepsŠpatná volbaThe Lost World: UndergroundBolesti láskyAgentka Melanie DarrowováHvězdná výpravaLe peloton d'exécutionPoslední nejlepší rok mého životaDvojí životBylo, nebyloCedar CoveIron Man: Obrněná dobrodružstvíKauzy podle KateHodina duchůHranice nemožnéhoSmallvilleLáska je LáskaFalcon BeachKrevní poutaKrvavé svědectvíLovci duchůHvězdná brána: AtlantidaSue Thomas: Agentka FBIMutant XStřední škola DegrassiTorontské stínyZtracený světTotal Recall 2070


Aktualizace osobnostního profilu David Orth: 27.11. 2023 22:41